Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszító-e a barátom számára a befelé forduló mellbimbó?
Figyelt kérdés
Sajnos befelé forduló mellbimbóm van, de se hideg se izgatás hatására nem fordul ki :(. Nem tudom, hogy ez most befelé forduló mellbimbó vagy csak esetleg még nem fejlődött ki a mellem teljesen és azért van. Szerintetek zavarná a barátomat, hogy ha pettingelünk akkor nem találja ott aminek ottkéne lennie? :/ Engem nagyon idegesit és gátlásos vagyok emiatt :S. 16/l2011. márc. 18. 23:49
1/13 anonim 

válasza:

nanana kifordul az, ha a barátod beizzít majd :D
Amugy meg egyáltalán nem taszító
3/13 anonim válasza:
Selejt az anyád te ferde farkú, Egyáltalán nem taszító.
És amúgy is kifog az jönni...
4/13 anonim 

válasza:

Nem hinném,hogy zavarná.
Viszont ez téged eléggé zavarhat.Miért nem csináltatod meg?
Magától nem fog kifordulni.Főleg ha idegesít mire vársz?
Nem olyan drága ha jól tudom.
5/13 anonim 

válasza:

Nem kell ide műtét. Ha hiszed, ha nem, a legtöbb lánynak befelé forduló mellbimbója van. Nekem is. Soha nem zavarta egyik páromat se. Ezért ne legyél gátlásos, a barátod előtt meg pláne nem kell szégyellned ezt. Hidd el, a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy milyen a mellbimbód.
6/13 anonim 

válasza:

Az, hogy az ő számára taszító-e, azt tőle kérdezd, számomra nem lenne taszító!
7/13 anonim 

válasza:

Ha egy fiú számára ez taszító, az gondolkozzon el egy kicsit. Minket sem taszít (legalább is engem egy cseppet sem), ha mondjuk kicsit görbe a szerszáma, hiányzik az egyik heréje vagy éppen a kelleténél jobban lóg a herezacskója. Ezek és a befelé forduló mellbimbó is, olyan testi adottságok, amiken nem lehet változtatni. Illetve lehet. De én senki kedvéért nem feküdnék kés alá. Nem várom el a páromtól sem, és úgy fogadom el, amilyen. Az ember szeresse a párját az ilyen-olyan testi hibáival együtt. Erről szól a kölcsönös szeretet és elfogadás. Huszonéves lány vagyok, lógnak a melleim, és még gyereket sem szültem. Ez sajnos genetika. Vékony vagyok, nagy, de cseppet sem formás mellekkel. Nem fogok plasztikai sebészhez rohanni, sem kútba ugrani emiatt. A párom (akivel 8 éve vagyok együtt jóban-rosszban) úgy szeret, ahogy vagyok. Imádja a testemet, és egy cseppet sem kell előtte szégyellnem magam. A korábbi barátaim előtt se szégyenkeztem. Ilyen vagyok, ha így nem kellek neki, menjen a fenébe. Senki sem tökéletes, nem is kell annak lenni.
8/13 anonim 

válasza:

Szerintem se zavarná, de ha majd felizgulsz , akkor majd kifog az jönni.
10/13 anonim 

válasza:

Kétlem hogy a párodat zavarná de ha te gátlásos vagy emiatt akkor beszélj vele erről mert valószínű csak ő tud megnyugtatni h neki egyáltalán nem probléma :)
Akkor se ijedj meg ha nem fordul ki izgatásra...lehet h nálatok ez öröklődő vagy ilyesmi esetleg beszélj erről anyukáddal ha olyan a kapcsolatotok hogy neki ilyen volt-e vagy ilyen is maradt stb.
De ezért ne legyél gátlásos! Tényleg nem nagy dolog
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!