Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék örömöket okozni a barátomnak. Fiúk! Így jó az orális kényeztetés? Mit vigyek még bele?
Ne nézzetek perverznek, csak szeretnék szép perceket adni neki, bár mindig mondja, hogy "elképesztő vagy, fantasztikus vagy", sikerült is mindig eljuttatni a csúcsra. Én vagyok az első, akivel csinálja. Szeretném, ha elmondanátok a véleményeteket, hogy szerintetek mit lehetne még javítani a "technikámon".
Szóval először a nyakát, fülét csókolgatom érzékien, erre nagyon gerjed, majd a hasán egyre lentebb haladok, először a pénisze mellett csókolgatom az alhasát, aztán elkezdem nyalni és játszani a herékkel. A tövétől végig nyalom a péniszét, ezt párszor megcsinálom. Először csak finoman érintem a makkot, utána nyalogatom, majd be is veszem, szívom, mozgok rajta, kézzel kombinálom. Közben hogy ne legyen monoton, valamikor csak szopom, majd szívom a makkot kisebb mozgással, az intenzitást változtatgatom.
Azt szeretném kérdezni hogy a kezemmel csak akkor jó neki, ha gyorsan csinálom? Elég, ha föl-le mozgatom a bőrt?
Ja, és mikor érzi hogy jön, felemeli a fejem, neki is jó úgy ha a hasára megy...hálistennek empatikus, mindkettőnknek természetes, hogy nem nyele le vagy ilyesmi.
Mivel tudnám még élvezetesebbé tenni?

Kapcsold be a focit és adj a kezébe egy sört.
Na jó ez csak vicc volt :D.
Nem lehet könyvből megtanulni az orális szexet, de ahogy leírtad nem vagy amatőr. Talán kérdezd meg, hogy ő hogy szeretné, miben változtass, mi jobb mi rosszabb, ne már mi döntsük el, hogy hogyan csináld.

Szerintem ez teljesen korrekt.
23/F
Hát előtte nem csináltam senkinek, ő az első:)
Ő azt mondja nagyon jó.
1, Kevesebb elővezetés is elég. :)
2, Nem is annyira sebesség hanem a markolási erő a fontos. Sok lány nem meri erősen megszorítani a férfi farkát csak lazán húzkodja a bőr úgy pedig nem annyira jó. Az egy erős izom köteg kell neki a nyomás!
Hajrá!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!