Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Soha sem fogok tudni normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha sem fogok tudni normális szexuális életet élni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Még szűz.. fél éve van párom és már jó párszor pettingeltünk. Ő csak simogatott és ujjazott.. Amikor ujjaz azt nagyon élvezem, de a simogatását nem tudom.. :S Hiába mondom neki,hogy hol csinálja nem ugy csinálja ahogyan én szeretném,vagy ahogyan én csináltam magamnak. (amikor még nemvolt barátom)

Durván két éve maszturbálok/maszturbáltam. Volt olyan időszak..amikor 1-1,5 hónapig szinte mindeneste..

Én magamat kitudom elégiteni..de a barátom engem nem.

Ez azért van mert én nem vagyok képes rá,hogy úgy menjek el ha ő csinálja.. azért mert túl sokat maszturbáltam. Vagy azért mert ő nem jól csinálja?

Soha sem leszek képes eljutni a csúcsra a barátommal?:S:(

18/L

Köszönöm.

2011. márc. 18. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Az ilyesmiről mindig az jut eszembe, hogy szerintem 2 ember vagy összeillik szexuálisan, vagy nem. Ha nem, akkor azon talán lehet segíteni (elmondani neki, hogy hogy szereted), de akkor sem lesz egetrengető, vagy talán jobb sem.

Így lehet szerintem az, hogy 2 férfi gyakorlatilag ugyanazt csinálja, és az egyik mellett szinte bealszik az ember a másikkal meg... wow...

Szóval, lehet hogy nincs meg a kémia?

De ez csak az én elméletem.

2011. márc. 18. 22:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted nem velem van a baj?:S
2011. márc. 18. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdés az, hogy eddig hogyan mentél el?! MIkor nem volt párom én is sokat nyúltam magamhoz, és hozzászoktattam magam ahhoz, hogy csak csiklóból voltam képes élvezni. Soha nem volt képes egy pasi sem normálisan kielégíteni mert egyiknek sem mertem elmondani. Aztán megismertem a férjemet, akinek elmondtam, hogy ez így volt, és kipróbáltunk sok sok módszert, és a legjobb megoldás hogy szex közben játszok magammal, és már megy "többféle" orgazmus is. A pettingelés nem olyan mint a szex, ez utóbbiban több variáció van! Beszélj vele őszintén hogy próbálkozzatok különböző módokon egyik tuti jó lesz.
2011. márc. 18. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.

Az első páromnál azt gondoltam, hogy frigid vagyok, sosem fogom élvezni a szexet :S

Aztán ő szakított, mondván nem én vagyok az igazi, és keresne tovább. Hát, mint kiderült, nekem sem ő volt az igazi, és frigid sem vagyok. A következő párom... Hát WOW! :)))

Sajnos ennek is vége lett, és hát később volt olyan pasi, akinek hiába mondtam, hogy mit, hol, hogyan.... csinálta, de semmi.

Szóval én levontam a magam következtetését: az a fránya kémia, az vagy van, vagy nincs.

2011. márc. 18. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Tedd oda a kezét, ahol neked jó, és használd, hogy jó legyen neked.

Alsó hangon 2 év előnyöd van vele szemben. Nem beszélve arról, hogy te érzed, mikor mi kell. Ő meg még csak most tanulja, hogy mi mit jelent nálad.

2011. márc. 18. 23:18
 6/7 IQnindzsa ***** válasza:

Azt szinte csont nélkül ki merném zárni ,hogy azért 'mert túl sokat maszturbáltál'...

Vagy a srác elképesztően tehetségtelen vagy pedig már frusztrál a dolog és éppen ez a gondolat akadályoz benne h sikerüljön.

Amit a kémiáról írtak az előző hozzászólók, ugyancsak nagy szerepet játszik.

A jótanácsom ,hogy ne add fel a fiú irányítását. Ne legyenek gátlásaid ,hogy ha kell megmutatod neki... Masztizz előtte, mutasd meg neki ,hogyan ,milyen gyorsan, milyen mozdulatokkal ,milyen erővel csinálod. Csináld magadnak az ő ujját használva. Próbáld átadni magadat az érzésnek és ellazítani magadat. Ne érezd magadat frusztráltnak a sikertelenség miatt, hanem inkább örülj a köztetek levő melegségnek és a bensőséges együttlétnek.

Sok sikert neked. Remélem tudtam segíteni.

2011. márc. 18. 23:54
 7/7 szamo77d ***** válasza:

Tudod, nagyon hozzászoktál a kezedhez. Ő meg bármit csi-

nál, az más, mint a Te kezed. Tanítgasd, türelmesen mu-

tasd meg neki, hogy neked mi és hogyan jó. Bízom benne,

hogy "rádtanul" majd! Hidd el, a legjobbat akarja neked.

Csak időre és türelmes segítségre van szüksége!

2011. márc. 21. 20:41

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!