Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Nagyon fog neki fájni? Milyen tanácsokat adtok?
Figyelt kérdés
Van egy jó barátnőm 16 éves, én vagyok neki a legjobb barátnője akinek mindent elmond. Most az a terve, hogy elakarja vesziteni a szüzességét, egy olyan pasival aki már egyszer átvágta, én próbáltam lebeszélni, de nem sikerült, és most megbeszélte a pasival, hogy jövőhéten pénteken lefekszenek, suli után(mivel délután járunk suliba és 7-kor van vége a tanitásnak, osztálytársak vagyunk..) fognak találkozni, a sulink mellett van egy tó és ott... én nagyon nem tartom ezt jó ötletnek, hiszen mondtam neki, hogy biztos fájni fog, meg vérezni is, meg hát ez az egész körülmény, szóval próbáltam hasznos tanácsokkal ellátni, mert aggódok érte.. azt mondta, hogy fiúval megbeszélte, hogy figyelmes lesz vele, meg hogy majd taxival megy haza de hát nem tudom..:Sesetleg aki tapasztalt az tudna még adni valami tanácsot, hogy mit mondjak neki?2011. márc. 18. 22:45
1/6 anonim 

válasza:

"én nagyon nem tartom ezt jó ötletnek, hiszen mondtam neki, hogy biztos fájni fog, meg vérezni is, meg hát ez az egész körülmény, szóval próbáltam hasznos tanácsokkal ellátni...."
Ez mióta hasznos tanács?:)
Inkább megfélemlítetted szegényt..
kérdésre válaszolva: ha bnőd ennyire le szeretne feküdni azzal a sráccal, akivel egyáltalán még nem is járnak, akkor tegye és majd utólag lehet bánkódni..
2/6 anonim 

válasza:

azaz ö dolga:D miért akarod lebeszélni?:D
3/6 A kérdező kommentje:
nem megfélelmiteni akartam. csak, hogy mire számitson. a fiú is mondta neki, hogy fájni fog neki valószinűleg, a vérzésről meg fogalma se volt, és mondtam neki, hogy nem biztos, de legyen azért nála valami zsebkendő vagy bármi, ha kell.. ez olyan nagy baj?
2011. márc. 18. 22:52
4/6 anonim 

válasza:

Hm, hát ha úgy jár ott a tóparton, mint az én barátnőm az elsőnél, akkor a taxis mentőt hív hozzá. A barátnőm az elsőt egy bulin a fürdőben szenvedte el. Azért is írom így, mert szegény lány úgy vérzett, mint akit elcsapott egy autó. A frászt hozta mindenkire, beleértve önmagát is.
De úgy tűnik én is csak rémisztgetni tudok :S
5/6 anonim válasza:
Szia! Igen, valószínűleg fájni fog neki és vérezni is fog. Ha mindenképpen így akarja, hát csinálja. Mindenesetre vigyen valami lepedőt maga alá (legalábbis nekem nem lett volna elég egy zsepi), illetve biztos ami biztos, egy váltás fehérnemű, esetleg takaró (elég hideg van még) sem árt. Na meg természetesen gumit is vigyen (bár ez gondolom evidens).
6/6 anonim 

válasza:

egy tonal?? basszus talaljon mar maganak valaki olyat aki nem soher egy hotelszobara legalabb...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!