Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A srácokat zavarja, ha egy lánynak mazochista kérései vannak az ágyban? Pl. Hogy marjon belé, kötözze ki, meg ilyenek. És ha túl sokat akar szexelni?

Engem nem zavar, az sem ha túl sokat akar szexelni.
19

A férfiakat nem zavarja ha egy nő sokat akar szexelni. Mert egy férfi reggel, délben, este szexelni akar.
20 F

A kikötözés még talán belefér (mmint hogy én kötözöm ki a lányt persze) de más nem.
22/F

Nem zavar igazán, de azért van egy határ. Nem tudom pl. a gyertyás/viaszos dologra miért van rágerjedve egy csomó nő, az pl. kissé már zavar.
A sok szex meg relatív. Napi 2nél több fárasztó hosszútávon.
26/F

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:11
Sajnos neked fogalmad sincsen ,hogy ez miként működik. Nem vagy Domináns az ágyban. A lány mit szeretne... és te azt megtennéd... ez pont kizárja az örömszerzést. A lány nem 'akar' semmit. Te uralod, kisajátítod, beidomítod, legyűröd, birtokba veszed. Mutass egy cseppnyi finom csókos rózsaszin cukormázas szerelmet és elvesztetted a küzdelmet. Ilyenkor te vagy az Úr és ő szolgál téged és ez a tudat az amitől megvadul, eszét veszti.
Én nem túl régen fedeztem fel magamban a Domináns felemet és azelőtt elképzelni sem tudtam volna ,hogy a szerelmemnek a szájába köpjek, pofont adjak neki vagy úgy ragadjam torkon, hogy bent ragad a lélegzete is.
Pedig... ezt szereti és én is ezt szeretem. Akármilyen hihetetlen ,ennek ellenére ez életem valószínűleg legbensőségesebb, legőszintébb szerelmi kapcsolata.
De ,hogy válaszoljak a kérdésre is. Engem egyáltalán nem zavar. Sőt... kifejezetten szeretem amikor behódolnak. A kötözést pedig iszonyat jól lehet alkalmazni ,hogy erősítsük a kiszolgáltatottság érzést.
Túl sokat akar szexelni? Mi? Van olyan? ;) :P
ui: 36/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!