Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom orálisan izgatott engem és közben elment, ilyen nem volt még soha, ez normális? Megtörténhet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 21:51
1/4 anonim 

válasza:

Persze, hgy megtörténhet, és annyit jelent, hogy legalább annyira tetszett neki, mint neked..:D
2/4 anonim 

válasza:

Igen. megtörténhet.
Annyira felfokozott izgalmi állapotban volt, hogy mikor megérezte a puncid illatát és melegét elment.
Az én barátom is elszokott menni így.
Meg mikor ruhába teszek egy-két véletlen mozdulatot.
Ilyenkor mondom neki, hogy nem kell sok a boldogságodhoz:)
3/4 anonim 

válasza:

Persze hogy megtörténhet, és igen normális.
Nagyon be volt indulva biztos.
4/4 anonim 

válasza:

Barátomnál olyan is volt h csak smaciztunk és ő engem újjazott és PONT :)) Nagyon édes volt. Meg volt olyan ,hogy csak csókolgattam, kicsit húztam az agyát :P És mikor hozzá nyúltam a farkához csak annyit mondott,hogy "mindjárt elmegyek,ha ezt te tovább csinálod" :P IMÁDOM <3 :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!