Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kenetet? DE hogy, meg mint? A barátnőmmel komolyabban tervezzük .
és lehet,h elkezdene tablettát szedni. Azt mondta ,ha ő is el tud menni Nődokihoz én is menjek el nem e hordozom pl a HPVt vagy vmi mást. Hiv röl nem lehet szo,de azt is jo lenne szürni.
Urologián tudnak ilyen kenetet venni? Vagy mit javasoltok?
Előre is Köszi!
19Fiu

A kenetet az alábbi célszerszámmal veszik le. Ne aggódj, nem fáj, ha eléggé gyakorlott orvos hajtja végre a beavatkozást a makkodon.

első válaszoló de hülye vagy :D
Menj el a bőr és nemibeteg gondozóba,és ott kérd a HPV szűrést (Mária utca és 5500.-),A HIV ingyenes,de mindent leszűrnek amit csak kérsz,hivd fel őket és kérj infot az árakról,van ami fizetős van ami ingyenes...megbizható orvosok dolgoznak itt...

Az STD klinikán csinálják úgy tudom. Én voltam már ott ,hogy kenetet vegyenek tőlem mert a barátnőm Chlamydiás lett.
Nem elijeszteni akarlak ,csak nem akarom ,hogy meglepetésként érjen a dolog. Baromi fájdalmas a kenetvétel.
Gyakorlatilag a péniszeden feltolnak egy drótot aminek a csúcsa egy drót gyűrű. Ha ezt megteszed akkor ezzel a szerelmedet bizonyítod neki az már egyszer biztos. :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!