Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kenetet? DE hogy, meg mint? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kenetet? DE hogy, meg mint? A barátnőmmel komolyabban tervezzük .

Figyelt kérdés

és lehet,h elkezdene tablettát szedni. Azt mondta ,ha ő is el tud menni Nődokihoz én is menjek el nem e hordozom pl a HPVt vagy vmi mást. Hiv röl nem lehet szo,de azt is jo lenne szürni.

Urologián tudnak ilyen kenetet venni? Vagy mit javasoltok?

Előre is Köszi!

19Fiu

2011. márc. 18. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

A kenetet az alábbi célszerszámmal veszik le. Ne aggódj, nem fáj, ha eléggé gyakorlott orvos hajtja végre a beavatkozást a makkodon.

[link]

2011. márc. 18. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:

első válaszoló de hülye vagy :D

Menj el a bőr és nemibeteg gondozóba,és ott kérd a HPV szűrést (Mária utca és 5500.-),A HIV ingyenes,de mindent leszűrnek amit csak kérsz,hivd fel őket és kérj infot az árakról,van ami fizetős van ami ingyenes...megbizható orvosok dolgoznak itt...

2011. márc. 18. 21:45
 3/10 anonim ***** válasza:
ja és a HPV-t postán kell befizetni,adnak hozzá csekket a klinikán,és ha befizetted leveszik a mintát.a többit helyben kell fizetni épületen belül...
2011. márc. 18. 21:46
 4/10 IQnindzsa ***** válasza:

Az STD klinikán csinálják úgy tudom. Én voltam már ott ,hogy kenetet vegyenek tőlem mert a barátnőm Chlamydiás lett.

Nem elijeszteni akarlak ,csak nem akarom ,hogy meglepetésként érjen a dolog. Baromi fájdalmas a kenetvétel.

Gyakorlatilag a péniszeden feltolnak egy drótot aminek a csúcsa egy drót gyűrű. Ha ezt megteszed akkor ezzel a szerelmedet bizonyítod neki az már egyszer biztos. :)

2011. márc. 19. 00:09
 5/10 anonim ***** válasza:
2.,3. válaszoló vagyok.Én ott dolgoztam asszisztensként,láttam a pasik arcán,hogy nem kellemes,de túl lehet élni,eddig senki nem halt bele.Az orvosok nagyon ügyesen veszik le a mintát,nem fognak megkinozni.időpontot kell kérni telefonon,rengetegen járnak ide.
2011. márc. 19. 11:02
 6/10 IQnindzsa ***** válasza:
Utolsó... Te jó ég akkor lehet ,hogy te láttad az ezredesemet? :D :D :D
2011. márc. 19. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
2010. júliustól-október elejéig dolgoztam ott :D:D:D:D
2011. márc. 19. 11:38
 8/10 IQnindzsa ***** válasza:
Huhh... Én vagy 8 éve jártam arra. :) Akkoriban még nem volt olyan ügyes a doktorbácsi. Nekem konkrétan annyira fájt ,hogy vagy két napig hideg veríték csordogált a homlokomon minden pisilésnél. :S
2011. márc. 19. 12:48
 9/10 anonim ***** válasza:
:D:D:D
2011. márc. 19. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
az 1sőn behaltam.D:D:D
2011. márc. 19. 23:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!