Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon hogy igazítsam a péniszem?
Figyelt kérdés
Nem dicsekedés képp, de akkora a péniszem, hogy lankadt állapotban is nagyon de nagyon kilátszik, így nem tudom hogy tartani! Lefele kiáll a középső rész, felfele még nem próbáltam. Úgy jobban kiáll? Mit javasoltok? Csak normális válaszokat!2011. márc. 18. 21:22
2/8 anonim 

válasza:

Már bocs de ha lankadt állapotban nagy a péniszed akkor az nem előny hanem azt jelenti, hogy nem elég erős a PC izmod mert beleszivárog a vér a péniszedbe.
3/8 anonim 

válasza:

Szerencsétlen gyerek nem mondta, hogy ez előny, oda is írta, az elejére. Sajnos nem tudom mi a megoldás a problémádra, úgyhogy én ugyan olyan használhatatlan választ tudok csak adni mind a többiek, de nem bírom ki, hogy ne írjam le, hogy rohadtul bosszant, amikor mindenki direkt hülyeséget mond, vagy beleköt. Szerintem még írjátok le ötször, hogy ragassza magára.
4/8 anonim 

válasza:

vegyél a fürdőgatya alá egy szorosabb alsógatyát, vagy vegyél hosszabb szárú fürdőgatyát
5/8 anonim 

válasza:

Bővebb fürdőnadrágot vegyél, ne szűk,tapadósat.
6/8 anonim 

válasza:

Én lány vagyok ugyan, de a pasimnak olyan a fürdőnadrágja, amin belül ilyen hálószerűség van, és "egyben tartja a dolgokat", szóval nem lóg ki semmi... Olyat nem próbáltál még? Vagy esetleg egy térdig érő fürdőnadrág. :D
7/8 anonim 

válasza:

amit utolso elotti irt az nem furdonadrag, hanem rovidgatya.
vizben nincs ertelme, mert feltart, meg egyebkent sem mert csuszdazni sem lehet benne rendesen.
8/8 anonim 

válasza:

DE lehet fürdőnadrágba is, mert van benne ilyen hálós rész, ami " megtartja" a dolgokat. :D
Nekem is olyan van.Lehet vele csúszdázni is stb..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!