Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak alsóbbrendűek a szaporodásban?

Az ötlet régebbi mint hinnétek:

A 20.15-ös válaszoló vagyok, a Sliders-es.
Sok feminista nő hirdeti, hogy mennyivel jobb lenne egy férfiak nélküli világ, nem lennének háborúk, minden békésebb és igazságosabb lenne, stb...
Ez hülyeség. Egyrészt vannak bizonyos feladatkörök, tevékenységek, amikben a férfiak sokkal jobbak, plussz bizonyos munkákat nő nem is tudna elvégezni, egyszerűen a fizikai korlátai miatt.
Másrészt egy női világban a nők előbb-utóbb megölnék egymást. Most őszintén: tud bárki mondani egyetlen olyan komoly női együttest, ami huzamosabb ideig együttmaradt? Mert én nem nagyon.
Sok olyan nő is van, aki kifejezetten jobban szereti a férfiak társaságát, mert velük messze jobban érzi magát, mint a többi nő között, ahol állandóan várhatja, mikor szúrják hátba, míg a férfitársaságban bármi prücök van, megmondják szemtől szemben.
Még egy példa: mikor sorkatona voltam, akkor részt vettem egy hadgyakorlaton. A férfiak simán elvoltak, míg a kevés nőnek (kb. tízen voltak) külön sátrat kellett építeni, mert 4-5 ember nem igazán állhatta egymást. Megcsináltuk, de ezen röhögtünk egész este, hogy több ezer férfi gond nélkül elviseli a másikat, de tíz nő már képtelen együtt élni. Ez elég jelképes üzenet volt nekünk, hogy hogy élnének meg egy teljesen férfimentes világban. :DDD

Ha annyira közvélemény kutatást csinálnál, akkor tudhatnád, hogy azt nem ilyen formában végzik, hanem kérdőívként.
Szaporodás szempontjából mind a két nemre szükség van, és egyenértékűek, attól függetlenül, hogy melyikőjüknek van nehezebb, és több dolga. Ha nem lenne egyformán fontos mind a kettő fél, akkor nem valósulna meg a biológiai sokféleség, ami elég sok problémához vezetne, ha vannak hibás gének, akkor szinte mindenkiben előfordulnának.
Egyébként megnézném meddig bírnák a nők férfiak nélkül. Egy idő után mind bedilizne, és ráfanyalodnának az uborkára, és hasonló dolgokra.

21.02
Azt azért én is megnézném! Elvileg nekik nem is fontos a szex, ehhez képest olvastam, hogy a női börtönben a rabok kifliből és nejlonzacskóból csináltak maguknak műfalloszt. :))
Ez mindennél többet mond nekem! :)

Én abszolút osztom azt a véleményt, hogy férfiak nélkül nem lenne oké. Alapból nem véletlenül van két nem. Én nagyon szeretem a férfiakat, imádom a társaságukat, a lányokkal is elvagyok, én nem vagyok az a veszekedős fajta, de iszonyú rossz lenne férfiak nélkül. A szexualitás biológiai szükséglete mindenkinek, szóval ez az egyik, a másik pedig,hogy a két nem kiegészíti egymást. Mások, de együtt alkotnak kerek egészet. Gyerek szempontjából is nagyon fontos dolog, hogy anya és apa van. Nem is tudom hogy lehet kompletten minden férfit utálni, mindegyikük csak nem adott okot rá.
Amúgy bocsi a kérdésért, de a Sliders megy még a TV-ben? :D Régen néztem :)

Köszi :)
Nem sejtettem, hogy megy még, azt hiszem nem voltam még 18 sem, amikor elkezdtem nézni.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!