Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy orgazmus után már nem kívánom a szexet?
Figyelt kérdés
Csikló orgazmus után, amit kéz segítséggel érek el , utána már nem kívánom a szexet! Félek, hogy ez baj, mert utána már nem akarom a párom!! Ez normális?? :O 23!L2011. márc. 18. 16:37
1/4 anonim 

válasza:

Van párod? Vele értél már el orgazmust? Egyébként igen, normális, hogy alábbhagy a szexuális vágy. Más is így van vele. Nekem csak ritkán van olyan erős vágyam, hogy orgazmus után újból akcióba lépjek. :) Pedig elég nimfomán vagyok. :D
2/4 anonim 

válasza:

Nekem se esik jól még az se, ha hozzányúl utána. De csak pár percig, aztán jöhet a folytatás. Addig meg míg én "pihizek", kicsit foglalatoskodok én vele...;)
3/4 anonim 

válasza:

Igen, normális. Az embereknek amúgy is eltérő a szexuális igényük. Ha meg a párod több menetet szeretne, neked pedig csak az elsőben van orgazmusod, akkor mi van? Szerintem a szex lényege nem mindig és kizárólag az orgazmus.
4/4 anonim 

válasza:

barátnőmnek is volt ilyen hüvelyi orgazmus után.. már szükült össze kellemes volt utána de semmi extra.Azóta már jó pár sorozatos orgazmusa egy aktus alatt és 3 alatt nem állunk meg. Nemtudom mitől változik ez. Bár csiklói orgazmusa még nem volt, nem is igényli mert nem szereti a csikló által kiváltott érzést:/. 18f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!