Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszer leborotválom a punciszőrömet, akkor aztán milyen sűrűn kell borotválni, hogy ne szúrjon?
Eddig még egyszer sem borotváltam le, mert szőrösen tetszik. Most ki szeretném próbálni a kopaszságot. Anyukám azt mondja,hogy ha egyszer leborotválom, akkor minden másnap kell, mert különben szúrni fog.
Ti milyen sűrűn borotváljátok?

Anyukádnak igaza van.
Én egyébként 2-3 naponta borotválom....de nekem 2 naponta szükséges a "tökéletes" csupaszsághoz.

Ne borotváld, szépen kérlek! Utána a bőr esetleg kipirul, megvághatod magad és ha a barátod is szereti így, akkor
meg éppen semmi okod, hogy megfoszd a puncikádat a díszétől! Ez megint valami hülye divat, nem vagy Te arra
kötelezve, hogy kövesd! És ha hozzákezdesz, tényleg állandóan kapargatnod kell ezután. Én az arcomról tudom,
hogy egy 2-3 napos borosta mennyire szúr és viszket!
Hagyd a francba az egészet!

Ha borotválod előtte vágd rövidre a szőr, fertőtlenítsd le a területet és a borotvát is majd borotvazselével kend be, csak aztán ess neki óvatosan, aztán ismét jöhet a fertőtlenítés, és a krémezés (szigorúan nem zsíros krémmel).
A meztelen punci sokkal érzékenyebb (szőrtelenítés után még a bugyi érintésétől is beindulok) és szexibbnek is érzed magad.
Valaki szidta itt a divatot, szerintem ez nem divat kérdés, hanem egyéni, kinek mi tetszik, ki hogy szereti.

sokkal jobb és kívánatosabb nyalni a kopasz puncit, mint a szőröset :D
21/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!