Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18éven felüli szűz lányoknak mi hiányzik a legjobban, amit egy fiútól kaphat (na)?
Figyelt kérdés
Pl kíváncsiság a szexre, vagy az nem dominál? Kíváncsiak arra, hogy milyen érzés, amikor egy fiú nyelve végigsiklik a puncijukon, és a csiklójuknál ficánkol? Vagy simán szexelni akarnak? Vagy a legjobban az összebújás, vagy az a tudat, hogy van valakije?2011. márc. 18. 16:11
1/7 anonim 

válasza:

Én ha még nem érzetem és nem tapasztaltam soha, hogy milyen érzés lehet, ha egy pasi jó keményen betolja nekem a hímvesszejét, akkor hogyan hiányozhatna? Biztos izgatja a fantáziát, de maga az érzés nem hiányozhat, hisz még nem volt megtapasztalva. Ergo, ami nem is volt soha a tiéd, azt nem veszítheted el. :))
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem se a szex dominál. Elsősorban törődésre, figyelmességre, romantikára, szerelemre vágynak. Szerintem a legtöbb nő ilyen nem csak a szüzek. Persze a szex is fontos, de nem elsősorban.
3/7 A kérdező kommentje:
JÓ FORGASD KI A SZAVAIM :)
2011. márc. 18. 16:21
4/7 anonim 

válasza:

Valamilyen szinten egyetértek az elsővel. Tehát érdekli őket a dolog, de azért nagyon félénken és óvatosan állnak hozzá az első néhány szexhez. De aztán rákapnak, főleg ha ezek jók voltak, akkor aztán már naponta ki lesznek éhezve, hogy valaki masszívan megtömje a puncogójukat.
5/7 anonim 

válasza:

személy szerint pontosan azok hiányoznak amiket leírtál a kérdésedben:) ,plusz még az is nagyon fontos lenne hogy Én okozhassak örömet másnak.hogy meglephessem egyszer szelíd vagyok egyszer vad.egyszer csendes egyszer hangos...és hogy tényleg imádja ahogy csinálom.
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem az, hogy a fiú beletömje a jó vastag hancúrrúdját a nunijába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!