Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A haveromnak van egy kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haveromnak van egy kis próblémája, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
a haverom 24 éves srác és most vesztette el a szüzességét.1,5 hónapja van kapcsolata és a 2. héttől folyton szexelnek,van hogy 1 nap 5x is.viszont a srác nem tud elmenni.eddig nem voltak ilyen gondjai.a csaj sem szájjal,sem kézzel nem tudja kielégiteni.a vaginájában sem tud elmenni,ha magának veri is 15 perc mire eljut.abban a hitben van hogy hormon problémája van.de a csaj ha nincs ott akkot simán eltud menni.
2011. márc. 18. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A haveromnak. Ja.
2011. márc. 18. 15:21
 2/12 A kérdező kommentje:

hát nem is nekem!!

22/N vagyok

2011. márc. 18. 15:24
 3/12 A kérdező kommentje:
komolyan kérdem,amúgy exről van szó.ő csak ezmiatt nem akart regisztrálni megkért engem hogy kérdezzem meg
2011. márc. 18. 15:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Ex? És veled nem feküdt le (gondolom abból, hogy most vesztette el a szüzességét), de ezeket mégis elmesélte neked? OMG
2011. márc. 18. 15:38
 5/12 anonim ***** válasza:

nem olvastam végig cSAK IDEKATTINTOTTAM

ja "haverom", persze

2011. márc. 18. 15:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Kamuszag...
2011. márc. 18. 15:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Idegesség, láttam már ilyet. Később megoldódik.
2011. márc. 18. 15:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem szarul esne, ha ennyire intim dolgokat elmondana a párom egy másik nőnek, vagy pasinak. Ez van...
2011. márc. 18. 16:19
 9/12 A kérdező kommentje:
nem kamu.igaz.már orvoshoz akar menni,mert más ismerősei azt mondták hogyí hormonzavara van és azért nem tud elmenni.amugy én nem feküdtem le vele,akkor még fiatalok voltunk.16 voltam nekem korai lett volna akkor még.én is az idegességet mondtam neki,meg hogy nincs elég ingernek kitéve hogy eljusson ő is a csúcsra.
2011. márc. 18. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha most vesztette el, akkor hogy lehetett volna korábban ilyen problémája? :D
2011. márc. 18. 17:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!