Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy kényeztetnél orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kényeztetnél orálisan egy férfit (csajok) kinek milyen a fantáziája?

Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 14:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
:) Hát én arra gondoltam,h h kellene majd egyszer csinálnom,h elmegyünk valami eldgodtabb helyre,mondjuk egy erdőbe és megkérem,h üljön kifelé én meg leteszek egy szivacsot és rátérdelek (csinin kiöltözve,magssarkú meg miniszoknya)és szépen kigombolon a naciját, elkezdem síogatni meg csókolgatni,nyalogatni és utána belevágok a közepébe,olyan piff puff módon.
2011. márc. 18. 15:02
 2/16 anonim ***** válasza:

Te Cirmos, merre van ez az erdő :)

Mint férfi tökéletes az ötlet ;)

Nekem a legjobb az álmomban volt,arra keltem hogy kényeztet.

Annyira jo volt ,hogy visszaaludtam,de utánna föztem neki ebédet annyira hálás voltam :D

20/F

2011. márc. 18. 15:29
 3/16 anonim ***** válasza:

R.

háháhhá...annyira jó volt, h visszaaludtál? ez lolos xd:D

olyan furcsa olvasni az ilyen kérdéseket.. nekem ez annyira megalázónak tűnik, főleg ha a lány letérdel elé..nem tudom..én sose tudnám megtenni :|:$

18/L

2011. márc. 18. 15:54
 4/16 anonim ***** válasza:

15:29 Vok

Hát nekem ha jot élvezek,reggel 7 kor visszalszom :D

És pl elég...1 szer térdelt le csajszi :D 15 voltam :D

,de nem vágyom rá...közben én is tudok tapogatozni :D

2011. márc. 18. 16:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Felfogás kérdése:)
2011. márc. 18. 16:01
 6/16 anonim ***** válasza:

Ebbe nem tudok beleszolni :D

20/F

2011. márc. 18. 16:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom,h nagyon izgató térdelni. Vannak olyan pillanataim,h beizgat ez az "alárendeltség",ami nem az,mert mégis csak én kényeztetem a másikat, a számban vana férfiassága meg minden,szval nálam a hatalom :D
2011. márc. 18. 16:15
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk abban a helyzteben tuti hogy minden férfi kiszolgáltatott még is feletted áll vagy most hogy is van ez ? :)

20 F :)

2011. márc. 18. 16:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát most ez pont úgy van,h olyan,mintha ő állna felettem,pedig én állok felette... Meg izgató,néha izgató k*vás dolgokat csinálni,h úgy is érezzem,h valami r*banc vagyok... Lehet,h perverz vagyok? Nem baj,belefér,még csak 22 leszek :D
2011. márc. 18. 16:22
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj ezzel, kinek a pap kinek a lány :D

Ha a partner tolerálja szerintem a

BEÖLTÖZÉS is jo meglepi...én pl a növérke cuccokat imádom :D

20/F,de ugy is tudjátok :D

2011. márc. 18. 16:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!