Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Volt már rajtatok férfi erényöv?
Farokketrecnek vagy farokbilincsnek is hívják.
Milyen érzés?

Az asszonyka külföldi útra indul . Előbb azonban délceg férjére erényövet csatol, hogy megóvja minden kísértéstől. A kulcsot átadja legjobb barátnőjének hogy gondosan őrizze meg. Beül az autójába, s elindul a reptérre. Fél órával később, rohanó taxival, barátnője utoléri, és a sietségtől elfúló hangon mondja:
- Állj meg, Klárikám! Rossz kulcsot adtál!
Szavazás!

látom másokat is izgat a téma... kiváncsi lennék, hogy milyen. szeretem az alárendeltséget, barátnőmmel néha játszunk ilyet, de attól tartok, hogy ez már neki sok lenne. pedig biztos őneki is lenne előnye belőle :)
22/F

Hát, inkább, ilyen:
játék céljára. de vannak komolyabbak is, fémből, de semmiképp se olyan mint amit linkeltél, az nagyon középkorinak néz ki...

Úgy is hívják hogy "pénisz|zabolázó". Itt találtam még párat. Alighanem -- főleg -- az utolsó variánsban sokunk "szorongna" <<<:-S
>> [link]
>> [link]
>> [link]
>> [link]
Amúgy nemtom milyen érzés, mert még nem volt rajtam iesmi, de 1x én is kipróbálnám, már csak hecc ill. kíváncsiság kedvéért is... (csak nem az uccsót... S:-SSS )
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!