Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Rátok milyen hatással van? (lent a többi. )
Figyelt kérdés
Rátok milyen hatással van ha a kedvesetek szeretkezés közben hangokat ad, esetleg bele remeg (vagy bármi olyat tapasztalsz rajta ami azt jelenti, hogy nagyon élvezi a szexet..)???2011. márc. 18. 11:57
1/8 anonim 

válasza:

Én lány vagyok,de megírom a véleményem ha nem zavar.
Én is adok ki hangokat szeretkezés közben,van hogy nem tudom türtőztetni magam,és kissé hangos leszek.:)
Remegni akkor szoktam nagyon ha a párom orálisan elégít ki.
A páromat ez nem zavarja,szereti.Sőt ha még észreveszi hogy ez így van,akkor annál jobban próbálja csinálni,hogy még jobban élvezzem.:P
2/8 anonim válasza:
engem nem zavar.
én egyetértek az előttem szólóval.
4/8 anonim 

válasza:

Nagyon izgató, főleg ha a nevem is mondja közben...
5/8 anonim 

válasza:

csak ne apád, vagy haverod nevét halljad véletlenül :D
6/8 anonim 

válasza:

baromi izgató tud lenni;) sokkal jobb mintha hangtalanul feküdnél az ágyon, kell valami visszacsatolás nekünk is, hogy jó e :)
7/8 anonim 

válasza:

Én azt birom amikor azt mondja:
"au ,jujj"
én megállok mondom mi baj?
erre hülye vagy ,abba ne hagyd :D :D :D :D
A szuszugá
8/8 anonim 

válasza:

s ,, a sóhaj, a nyögés, a karmolás szerintem a legtöbb hapsit beinditja :)
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!