Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex menstruáció után, majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex menstruáció után, majd másnap újra vérzés. Mi lehet az oka? Baj lehet ebből?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek mint mindig, szombaton jött meg a menszesz. Szerdán már elmúlt neki a vérzés, tegnap este együtt voltunk és reggel azzal keltett, hogy intenzíven vérzik újra.

Megsértettem a méhszájat? Na de, ha egyszer elmúlt, akkor hogy-hogy újra elkezdett vérezni? :(

Vajon meddig tart? :/ Elég gáz lenne, ha egy este miatt csúszna az egész hétvége.

2011. márc. 18. 10:22
 1/7 anonim válasza:
Kérdés mennyi ideje menstruál? Beállt már neki a rendszerességig? (attól függetlenül, h mindig szombaton jön meg) amúgy olyan rövid keveseknek szokott lenni, mindig 5 nap alatt rendesen elmúlik neki?
2011. márc. 18. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Én fogamzásgátlót szedek és ugye ott a gyógyszermentes szünet után a 8.ik napon szoktam bevenni az első tablettát,addigra mindig elmúlt de ahogy este elkezdtünk szeretkezni mindig véreztem egy picit szex közben!Elég gáz volt.Jó lenne ha ti is várnátok mert nem mindig tisztul ki.
2011. márc. 18. 10:30
 3/7 A kérdező kommentje:

Már elég régóta. :) Beállt persze. Már 3 éve fogamzásgátlót szed. Minden szombaton este 10 óra környékén jön meg neki.

Amúgy nem szokott neki elmúlni ilyen gyorsan. Ezért is furcsállta, hogy most nem vérzett már szerdán se.

2011. márc. 18. 10:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Ő szerdán szokta bevenni az első bogyót.
2011. márc. 18. 10:33
 5/7 anonim válasza:

ha gyógyszert váltott akkor az lerövidíthette a napokat (nekem is lerövidítette) de az is lehet h csak keveset mozgott aznap és nem ürült ki minden- egy kis piszkálás és kijön még valamennyi, de akár fel is sérthettél valamit, akkor sztem fájnia kéne... -->nőgyógyász, ha elmúlt a vérzés

(amúgy ha nem sértettél fel semmit, akkor nincs gond, mensi alatt is lehet szexelni, csak sokkal de sokkal jobban ügyelni kell a higiéniára, nem beszélve arról h akkor érzékenyebb is odabent)

2011. márc. 18. 10:45
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem váltott gyógyszert.

Fáj neki.

2011. márc. 18. 10:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet megsérthetted a méhszáját. A biztonság kedvéért keresse fel a nőgyógyászát!

De amúgy olyan jó ilyen kérdéseket olvasni.Mármint látszik hogy foglalkozol a barátnőddel:)

2011. márc. 18. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!