Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet 4orahosszáig szexelni? Olyan sokáig nem fárszto?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 23:59
1/9 anonim válasza:
4 óra hosszáig akart lenni ugye? Ám biztos fárasztó és az nem is folymatos meló, van benne szünet. Ahoz képességnek kell lenni, hogy valaki sokáig bírja.
2/9 anonim válasza:
De igen, qrva fárasztó. De ha jó akkor simán lehet tolni. Nekem 3 óra volt a leghosszabb.
3/9 anonim válasza:
mi is annyit csináljuk, de vannak szünetek és a felváltva "dolgozunk" :D
4/9 anonim válasza:
Én kipusztulnék. Ha sokáig tart,alapból a súrlódástól már fáj a hüvelyem, nem élvezhető. Persze sokáig tartó előjátékkal, váltott pózokkal lehet nyújtani sokáig,de maga az aktus szerintem 4 óráig már baromi fárasztó, és nem is kellemes. Másrészt nálunk igen aktív a szex,így nem bírnánk addig. Inkább 2-3 menet szünetekkel, mint egy 4 órás.
5/9 acel válasza:
nekem leghosszabb is olyan 2 óra volt(legalábbis az aktus) fárasztó de ha egyszer jó! :) am ilyen extrém hosszan nem valószínű hogy végig élvezhető az egész.
6/9 anonim válasza:
Na...Egy lány vagyok...Több mint 4-órát sexeltünk...Folyamatosan szünetek nélkül,persze a pózokat váltogattuk....Akkorákat élveztem...Kb.félóránként elmentem,és ennél jobbat még sohasem éreztem...Nem fáj semmi sem,nem zavart semmi,nem volt semmi negatív!!! Azóta persze más sokszor ismételjük,és nagyon tetszik nekünk:)
7/9 anonim válasza:
4 óra sok. 8 óra még több. 8 óra után én felállni nem tudtam, a pasimnak meg még mindig állt. ki érti ezt:)
8/9 anonim válasza:
Nekem volt hozzá már szerencsém, de nem volt rossz. Nem azt kell elképzelni, hogy 4 óra kemény szex. Hosszú előjáték, szex, aztán hosszú utójáték, amiből megint előjáték lesz, majd újra szex, és kb el is telt a 4 óra :)
9/9 anonim válasza:
az az igazság, hogy én nem bírom sokáig, ahogy írta már előttem valaki, egy idő után fáj, és nem is élvezem. de minden elismerésem, aki sokáig bírja:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!