Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy nem élvezem a szexet rendesen a párommal? Mit lehetne tenni? Milyen póz van ahol a párom a csiklómat is tudná ingerelni szex közben?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 23:18
2/9 anonim válasza:
A lovagló póz a legjobb szerintem, ott te irányítasz, és ha úgy dőlsz a csiklód hozzáér a párodhoz, és így ingerled ;)
3/9 anonim válasza:
Lovagló, csak ültesd fel. Én úgy még könnyen el tudok menni.
4/9 anonim válasza:
Csináld magadnak..én is szoktam úgy néha,ha olyan kedvem van, és a pasim brutálisan beindul tőle. Natúr misszionáriusban is lehet,ha támaszkodik a srác, vagy kutyában( úgy nagyon jó), lovaglóban is, a te kezeid mindig szabadok, minden pózban szinte. De a barátod is tudja lovaglóban és kutyában is,bár abban nehezebb. Van még a"kedvenc" póz,fogalmam nincs mi a neve, mi így hívjuk. Srác az oldalán fekszik, te meg rá derékszögben oldalasan vagy hanyatt fekve, a lábad a lába között és úgy van benned. Ha hanyatt fekszel,tökéletesen nyílt a terep a csiklód felé, akár neki, akár magadnak.
5/9 anonim válasza:
Nálunk erre az oldalfekvős póz jött be és köhm. Nem is tudom h pontosan hogy de gyak "csiklóntöcskölés", illetve később persze beljebb is csúszhat de ha úgy helyezkedtek h a pasi van magasabban mint te akkor csak úgy tud beléd bújni h közben a csiklódat is dörzsöli.
6/9 anonim válasza:
Gyakorlatilag minden pózban kényelmesen eléri a csiklód, aminél mögötted helyezkedik el.
7/9 anonim válasza:
rakasson be piercinget :D az direkt a csikló izgatását szolgálja:D
8/9 anonim válasza:
vannak mindenféle rezgős pénisz gyűrűk szerintem egyet próbáljatok ki, de amúgy van jó pár póz amiben tudja ingerelni a csiklódat, lovagló, misszionárius, oldalról, kutyában, vagy ha kifekszel az ágyszélére na akkor talán a legjobban, még egy tipp előjáték során, kérd meg hogy elégítsen ki orálisan, így majd sokkal érzékenyebb leszel mindenhol, de leginkább a csiklódnál ;)
9/9 anonim válasza:
08:54
Én pont ellenkezőleg vagyok ezzel.A csiklóm olyan mint egy "egyszerhasználatos" jolie joker. Ha egyszer elélvezek , akkor utána egész napra teljesen érzéketlenné válik.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!