Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszex vagyok? Eddig azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex vagyok? Eddig azt hittem hetero vagyok, de mostmár kezdek kételkedni.

Figyelt kérdés
Eddig csak lány barátnőim voltak.Lányokba is voltam szerelmes és még mindíg ők tetsznek. De van egy fiú, akire ha ránézek nem bírok magammal, majd megőrülök tőle. HELP!!!
2011. márc. 17. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

....és van akinek egyik sem.

Sőt, van akinek a papnéből lett pap és van akinek a papból lett papné... az emberi szexualitás nem egy egyszerű dolog. :S

2011. márc. 18. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ő az "ideálod"6példaképed és te is ilyen akarsz lenni? Én is vonzónak találok pár csajt, de ez nem jelent semmit (ha mellettem van úgysem ismerem be, sőt még szidom is :P )
2011. márc. 22. 00:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Az állatoknál is van biszexualitás, szerintem próbáld ki fiúval is és megtudod.
2011. márc. 22. 08:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!