Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van ha szakítottunk, és felajánlkozik nekem egy lány?
Figyelt kérdés
Néhány hete szakítottunk, és megkérte hogy feküdjünk le egymással. Sajnos elég messze lakunk egymástól, ezért egyikőnknek mennie kell. Én dolgozok, ő meg tanul. Még az is mondta, hogy az se érdekli, ha közbe lesz másik barátnőm. Szerintetek miért mond ilyeneket? Amíg együtt voltunk alig szexeltünk, és mindig visszautasított. (ez fáj-az fáj stb. Egy szer együtt voltunk 5teljesn napig szülői felügyelet nélkül és összesen 3x szexeltünk, de pocsék volt vele a szex. Még ha élvezte is, akkor is csak nyavajgott közbe, így én se tudtam élvezni. Néha pisilnie kelletett, néha csak elkezdett beszélni a szüleiről elrontva a hangulatot.2011. márc. 17. 22:44
1/5 anonim válasza:
Talán emberből van, és mindig az kell neki, ami nincs. Vissza is üzenhetsz, hogy sajnálom, de pocsék voltál az ágyban, inkább keresek mást.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudja magáról hogy "pocsék" volt. Ő úgy tartsa azért lett vége, mert nem volt nekem elég jó.
2011. márc. 17. 22:54
4/5 A kérdező kommentje:
Volt rá neki majd 3éve :S
2011. márc. 17. 23:16
5/5 anonim válasza:
Már tapasztaltabb. :) Ha te is szeretnéd, akkor hajrá.. csak nehogy a nyakadon maradjon.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!