Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi várható, ha a barátnőm 2-3 hetente egyszer akarna szexet, én meg egy héten többször is?
Először is azt azért el szeretném mondani, hogy ha valaki heti két-három alkalommal kívánja a szexet, az ugyanolyan normális, mint ha valaki naponta, tehát nincs egyikőtökkel sem probléma.
Ilyen esetekben vagy valahogy figyelembe veszitek egymás igényeit és alkalmazkodtok egymáshoz, vagy ha nem annyira erős a kapcsolat, hogy ezt meg tudjátok oldani, hogy egyik is enged valamennyit a másik kedvéért és tesz valamit a másikért, nem csak magára gondol, akkor a legjobb megoldás a szakítás.
Szerintem ebből ne csinálj ügyet.Nálunk is volt olyan időszak, hogy nekem nem volt kedvem. Csináltuk heti 1x2x, volt hogy csak havi1x. Szerintem ez tök normális, és ilyen miatt nem éri meg szakítani. Beszéld meg vele, hogy te szeretnéd, és kívánod, hogy óvatos leszel(lehet, hogy azért nem szeretné, mert nem esik jól neki, vagy fáj.) kényeztesd, és utána biztos beindul...:)
Remélem segítettem
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!