Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy órára egy prosti?
Figyelt kérdés
Nem ilyen útszélire gondolok,hanem aki lakásra jön vagy te mehetsz hozzá!Szoval ha nem is luxus prosti,de azért az igényesebb fajtából!Az egyik munktatársunk nem volt már 5 éve nővel és kezd megbolondulni:),be akarjuk fízetni egyre!:)2011. márc. 17. 20:50
1/12 anonim válasza:
10-20 ezer között szerintem de azért lakásra jön és meglehet vele csinálni bármit egy éjszakára.
2/12 anonim válasza:
"fél óra 4000, egy óra 8, ebben benne van a francia és a szex de csak óvszerrel"
(Ne fürgyé le)
3/12 anonim válasza:
azért fizettek, h beteg legyen?? pff
4/12 anonim válasza:
Aha...munkatársad,mi? Na peeersze :)
5/12 A kérdező kommentje:
Aha...munkatársad,mi? Na peeersze :)
Komolyan ő neki akarjuk!Már talán 5 évnél régebb óta nem volt nővel és már 38 éves és már agyilag kezd vissza fejlődni!:)Szerintem a ge.ci már az agyára ment!:)
2011. márc. 17. 21:05
7/12 anonim válasza:
ADD a telefonszámot és képet a munkatársadról ;)
26/L
10/12 anonim válasza:
Igen, szívesen vállalok mindenkit! :) és Nálam most áprilisig kedvezmény van!!!! Most csak 3500 HUF egy órácska és kielégítem minden ocsmány mocskos fantáziátokat!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!