Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mivel kedveskedhetnék neki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kedveskedhetnék neki? Erotikus/romantikus dolog

Figyelt kérdés
Szeretnék a páromnak hétvégén valami romantikus, szexuális tartalmú dologgal kedveskedni. Ötleteket várnék, hogy esetleg mivel. Gondoltam arra, hogy körberaknám mécsesekkel az ágyat meg rózsaszirmokat szórnék szét meg pezsgő és eper, de talán ez inkább csak a lányoknak jön be. Ti mit gondoltak? Segítsetek légyszi! Ő 22/F, Én 20/N
2011. márc. 17. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha már ilyenek kellenek hogy boldog legyen veled, akkor rég rossz, szerintem főleg a csajok szeretik az ilyet. Ennek ellenére szerintem érdees megcsinálni, én legalábbis tuti elolvadnék, hogy ennyit foglalkozott a dologgal.. :)))
2011. márc. 17. 20:07
 2/8 anonim ***** válasza:
32%

már egy korábbi kérdésnél leirtam

huzd a fejét a takaro alá, fingj egyet, és ha bentmarad na akkor azaz igazi szerelem

2011. márc. 17. 20:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Tehát nem a virágok miatt, hanem maga a gesztus, ha érted mire célzok :)
2011. márc. 17. 20:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem. Nem azért akarok ilyet csinálni, mert csak akkor boldog velem, hanem ő is szokott nekem kedveskedni, most én szeretnék. 2. válaszoló, díjazom a humorérzéked, szívesen kipróbálnám, de kissé etikátlan szóval inkább nem. :D Bár szerintem kibújna a paplan alól és röhögnénk egy jót, utána meg megölelgetne, hogy milyen bolond vagyok. :D
2011. márc. 17. 20:11
 5/8 anonim válasza:
Szerintem dobd be magad!próbálj ki valami újat,mutasd meg neki hogy te vagy a nő a háznál!légy kemény....szerintem ez minden pasinak tetszene! :)
2011. márc. 17. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Játszatok sexopolyt,ha még nem próbáltátok. Bár nem különösebben romantikus, de mégis más, mint egy megszokott együttlét.
2011. márc. 17. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem főzzél neki valami finomat, gyertya is jöhet, utána valami pia és go ágy :D a pasik szeretnek enni, értékelni fogja :)
2011. márc. 17. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:
a fiukat sztem nem a romantikus dolgokkal lehet meglepni, az az ő dolguk, sztem egyik régi álmát váltsd valóra az ágyba, öltözz be vagy tudom is én mit szeretne tudd meg és aztán mindent bele :)))
2011. márc. 22. 13:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!