Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nemakar lefeküdni?
Figyelt kérdés
2 honapja vagyok a b. nőmmel, én már úgy érzem, hogy másképp nemtudom kifejezni a szeretetem csakis sexel! Volt már rá példa, hogy kicsit beljebb nyúltam neki ami nagyon tetszett is neki, de konkrétan sex még nem volt! Kérdeztem tőle hogy mi a vélemémye erröl, és azt mondta: hogy vannak pillanatok amikor bármit megtenne azért hogy lefeküdhessen velem. Ha kettesben vagyunk akkor énis is ő is sokszor van olyan helyzetben, hogy nagyon vágyik rá de aztánn mégis lefékez! Mit csináljak? Segitsetek!2011. márc. 17. 19:55
1/8 anonim válasza:
Amikor "mégis leféke" akkor mondod neki, hogy jó jó persze ma nem, de csinálod tovább, vetkőzteted stb, vagy esetleg ha előkapod, ösztönösen úgy lesz vele, hogy ha mér ott van csináljatok vele valamit..
2/8 anonim válasza:
szűz és fél. teremtsd meg a tökéletes pillanatot egy tökéletes nap után.
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy még nem érzi úgy hogy kész lenne rá teljesen.Pettingeljetek sokat, azzal is ki lehet fejezni a szeretetet.Kényeztesd sokat előbb-utóbb úgyis beadja a derekát :)
4/8 A kérdező kommentje:
kössz szépen! :) am nem mintha siettetni akarom a dolgot ,de azokban a pillanatokban má egyszerűen nem tudook magamon uralkodni :)
2011. márc. 17. 20:02
7/8 A kérdező kommentje:
Várok,várok!!!:) amúgy utolsó előttinek üzenem,hogy ha neki ez joll esne akkor csináld! de ha a nemtudom hány éves fejeddel csak ilyeneket tudsz beírni,akkor kössz,de nemkérek belölle! :D
2011. márc. 18. 23:07
8/8 anonim válasza:
3. vagyok.
Én 4 hónapot várattam a pasimat :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!