Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha fáradtak vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha fáradtak vagytok mondjuk a szexhez, akkor is feláll nektek, vagy abszolút nem? Csak érdekel, hogy mitől van az, hogy a párom felizgult, feláll neki, mégis inkább aludna szex helyett?!

Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 19:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egy komolyabb menet 3km futással egyenértékű a férfi számára - ezt mondják az okosok.

Namármost énpl hazaesnék a melóból akárhogy szeretnék bármit is csinálni, nem lenne energiám hozzá..

2011. márc. 17. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Mármint ha nem rendes 8-16 munkaidő, hanem mondjuk este 9rae hazaesek, lefürdök, megkajálok addigra 11 óra és a kutyának van kedve "futksni" :D
2011. márc. 17. 19:46
 3/12 anonim ***** válasza:
Volt barátomnál sokszor előfordult meló után,hogy fel sem állt,olyan fáradt volt. A mostani viszont olyan,mint egy gép..a szexhez sosem fáradt, max utána gyorsan bealszik..:)
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi nem egy pasival járunk? Az enyém is ugyanilyen. Ha a világ legszexibb cuccába lennék se kellenék neki, hanem aludna inkább. Én már azon gondolkozok, hogy lehet meleg. Vagy engem nem tart vonzónak, vagy rohadt szar velem a szex. Ki tudja? Amikor rákérdeztem annyi volt a reakció, hogy fáradt..
 5/12 A kérdező kommentje:
Azért érdekel, mert úgy gondolom, ha egyszer az embernek feláll, akkor nem lehet fáradt, de lehet tévedek, ezért kérdezem a fiúkat. Munkáról szó sincs, semmi különösebb oka nem lehetett, hogy fáradt legyen, többször is előfordult, persze mindig sikerült "rávennem", de azért nem szeretnék örökösen én rámászni.
2011. márc. 17. 19:50
 6/12 anonim válasza:
ha a férfi fizikai munkát végez akkor tényleg ne várd el tőle hogy napi 9-10 vagy akár12 óra kemény robot után még legyen ereje a szexhez, velem is volt már igy és megmondtam bnőmnek hogy most fáradt vagyok hozzá és besértődött... és ha tényleg olyan kemény napja volt lehet h tényleg nem áll fel
2011. márc. 17. 19:52
 7/12 anonim válasza:
ha nem fáradt és többször előfordul akkor már nem élvezi veled a szexet, olvasgass utána és dobd fel valami észbontó dologgal :)
2011. márc. 17. 19:54
 8/12 A kérdező kommentje:
Mint írtam, szabadságon viszonylag nem kell dolgozni.:) És fel is állt neki, mégis azt mondta fáradt.
 9/12 anonim válasza:
Nekem bármikor, bármilyen helyzetben akcióra kész a zászlóm, de az már egy másik téma, hogy mennyire fáradt az ember. És az is sokat számít, hogy kinek milyen a kedve.
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, lehet valaki fáradt a szexhez akkor is, ha feláll neki. A 2 dolog TOTÁL különböző.

A szex csupa nyűg: teljesíteni, kielégíteni téged, meg ilyenek.. :D Szerintem ilyenkor ajánld fel neki, hogy a kezeddel vagy a száddal kielégíted, neki nem kell csinálnia semmit, csak hagyni.

Ha megjön a kedve, akkor jól jártál. ;) Ha nem, akkor meg gondoskodsz magadról később.

Ja, ha mellette kezdesz masztizni, megint csak esélyes hogy megjöjjön a kedve! :D

Sok sikert!

2011. márc. 17. 21:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!