Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk ti mennyire vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mennyire vagytok perverzek?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok h ha meglátsz egy jó csajt elképzeled-e h mit csinálnál vele az ágyban v nem?Meg ha lehajol az orrod elött egy lány háttal neked és kb félméterre van tőled akkor mit gondolsz?Nézed-e h milyen-e a segge v nem?Hatással van-e rád ha egy lány túl szexin van felöltözve?Meg pl ha bikiniben a strandon látsz egy jó csajt mennyire van rád hatással?Megfordult-e már valaha a fejedben v meg is történt h egy olyan lánynak aki nem a barátnőd megfogtad vmijét pl:mell,fenék,comb?Tudom kissé rokkant egy kérdés de komolyan kíváncsi lennék a válaszokra!
2011. márc. 17. 18:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Pontokban 10/10.
2011. márc. 17. 18:41
 12/17 A kérdező kommentje:

W@zzz.Így gondolom:Ha meglátsz egy jó csajt elképzeled-e h mit csinálnál vele az ágyban?Fiú válasza:Igen mindig v nem sose v attól függ+kifejtés.

Meg ha lehajol az orrod elött egy lány háttal neked és kb félméterre van tőled akkor mit gondolsz?Fiú válasza:Azt h milyen a segge v nem gondolok semmit v akármi.A többi kérdésre is így tehát a kérdésekre a magyarázatban írni kéne válaszokat!Amit gondoltok!

2011. márc. 17. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:
én elszoktam képzelni de akkor mindig nagyon durva merevedést kapok és nem szeretek úgy mászkálni az utcán.
2011. márc. 17. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:

1. Igen elképzelem.

2. Azt, hogy biztosan valami dolga volt a földön.

3. Persze h nézem h milyen a segge

4. Mindenkire hatással van egy "túl szexi" lány

5. Megnézem.

6. Igen, igen

7. Igen, rokkant kérdés :)

2011. márc. 17. 20:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Nos, én nem szoktam... egyáltalán. Egyedülállóként se, amióta barátnőm van meg pláne.

Valahogy az a kisugárzásnak nevezett dolog jobban megfog, nehéz leírni, talán a "szépség csodálata", ami ilyen magasztos hiperszuper cucc, és nem fér bele holmi durva szexelés. Aztán továbbmegyek az utcán, és három másodperc múlva elfelejtem.

2011. márc. 17. 20:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Teljesen természetes, sőt, ösztönös, hogy az ember elképzel egy együttlétet valakivel, aki tetszik neki. Férfiak, nők ugyanúgy megteszik, legfeljebb letagadják.

Nincs vele semmi baj.

2011. márc. 17. 22:44
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát ha te a perverziót így definiálod, akkor én nagyon perverz vagyok xD Csak annyi különbséggel hogy én fiúkkal fantáziálok hasonlókat. Mondjuk már sokat enyhültem, mivel volt már barátom, és azóta kicsit lenyugodtam, és nem akarok minden helyes srácot aki szembe jön velem az utcán lesmárolni vagy megölelni. És igen, az öltözék hatással van rám, de még hogy mennyire, egy jó nadrág, vagy pulcsi már önmagában is elég izgató tud lenni, főleg ha jól áll a viselőjén, és nem mellesleg a viselője jól is néz ki. Például utálom mikor egy srác nem képes normális cipőt hordani xD tehát ilyen tiszacipő meg hasonlók így poénnak jó de, de hogy valaki komolyan gondolja... Na mind1 nem ez volt a kérdés. :)

19/f

2011. márc. 18. 13:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!