Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet? Meddig nem?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek Hétfőn Jőt meg a havija!
Meddig tart neki? Mikor lehet szeretkezni?
Most lesz még csak az első szeretkezés és mindketten akarjuk már csak Hétfőn nem lehetett :s
22 F
2011. márc. 17. 18:22
2/10 anonim válasza:
Általában 4-6 nap, de előfordulhat, hogy 8 napig is tart..
3/10 anonim válasza:
hááát valakinek 8 nap :S:s az a max
4/10 Hunriddick válasza:
Igyatok meg 1-2 üvegbort mondogasdhogy nem baj asztán kezd el ráhangolni a dologra végülis jobban csusszan majd :D és nyalni se kell elötte tegyetek magatok alá valami nejlon zacsit vagy ijesmi a nem kivánt testnedvek ágynemübe kerülése véget
5/10 A kérdező kommentje:
akor hétvégén nem lehet még? Szombaton? vagy Vasárnap?
2011. márc. 17. 18:28
6/10 anonim válasza:
Ha hétfőn jött meg, akkor az azt jelenti, hogy ma van a negyedik napban, ha jól számolom.
Lehet, hogy már akár holnap is szexelhetnétek, de lehet, hogy még vasárnap sem. Azt mi nem tudhatjuk a barátnődnek hány napig tart, talán tőle kellene megkérdezned.
7/10 anonim válasza:
Sokkal egyszerűbb lenne, ha megkérdeznéd..
8/10 anonim válasza:
Ja,hagyjál neki egy kis időt,hogy kitiszuljon,ha meg nem zavar semmi,akkor hajrá.
9/10 A kérdező kommentje:
kérdeztem azt mondta 1 hét! csak akor az az Hétfőn lehet csak :S De én meg Vasárnap megyek hozzá :S
2011. márc. 17. 18:34
10/10 anonim válasza:
vasárnap szerintem már simán lehet akkor már nem fog jönni vér
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!