Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sosem volt még orgazmusom! Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem volt még orgazmusom! Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, eddig 4 fiúval voltam, a mostani barátommal együtt... Senkinél nem volt még eddig semmilyen fajta orgazmusom. Egyszerűen semmi nem jön össze és kezd egy kicsit zavarni. Én is szeretném átélni, hogy milyen érzés... Mi lehet a baj? :(
2011. márc. 17. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
De a szexet magát élvezed? Mármint úgy értem, hogy nem fáj közben vagy ilyesmi?
2011. márc. 17. 18:28
 2/8 A kérdező kommentje:
élvezem persze, tökéletes minden! reménytelen...
2011. márc. 17. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Saját magadat sem sikerült még a csúcsra juttatnod?
2011. márc. 17. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Az nem lehet esetleg probléma, hogy a párod túl hamar elélvez?

Orális szexnél minden rendben?

2011. márc. 17. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor próbáld ki az önkielégítést... tapasztald neked mi esik jól..aztán próbáld partnereddel is ezt megbeszélni:)) nem vagy feszült vagy gátlásos lehet ez is az oka,hogy nem engeded el magad eléggé nem éled bele magad:))
2011. márc. 17. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:

Önmagamnak se sikerült még ez a fura! Komolyan mondom mindennel próbálkoztam/próbálkoztunk de semmi...

Kicsit szégyenlős vagyok az ágyban (kicsik a melleim és ezért). Párom szereti őket, mondja is mindig. Ez lehetne a baj szerintetek? De hát saját magam előtt meg nem vagyok szégyenlős!

2011. márc. 18. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet,de nem biztos.Mindenképp először saját magadat próbáld kielégíteni önmagad.Teremts magad körül nyugodt környezetet,aztán izgasd magad kedvedre..
2011. márc. 18. 23:10
 8/8 anonim ***** válasza:
-at.
2011. márc. 18. 23:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!