Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ettől terhes?
Figyelt kérdés
Barátommal lefeküdtem és volt 1-2 hete egy napig menstruációm.. Most vagyok pont abban az időben hogy meg kéne jönnie.. Az lehet hogy azért nem jön meg mert megvolt egy napig? Úgy volt hogy edzés előtt láttam hogy vérzek betettem egy tampont és este kivettem véres volt és másnap már semmi..2011. márc. 17. 18:03
1/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 18 éves.
2011. márc. 17. 18:03
2/9 anonim válasza:
Védekeztetek? Ha nem, akkor lehetsz.
3/9 anonim válasza:
mikor feküdtél le vele? A mensi előtt hány nappal?
4/9 A kérdező kommentje:
február 12.én jött meg 17.ig tartott és 26.án feküdtünk le..
2011. márc. 17. 18:06
6/9 A kérdező kommentje:
vettem és azt mutatta negatív.. de még mindig nem jön meg..:/
2011. márc. 17. 18:20
7/9 anonim válasza:
ha 26.-án voltatok együtt,akkor már mutatná a teszt.Mert az együttléttől számítva 14nap után már mutat pozitívat.Ha negatív,akkor negatív.De azért érdemes többször tesztelni.
Valszeg késik....
8/9 A kérdező kommentje:
majd akkor veszek még egy tesztet... köszönöm a segítséget.
2011. márc. 17. 18:28
9/9 anonim válasza:
1 mp észelmenetel, 3 perc élvezet, hetekig meg szorongás.
nem tanították az iskolában???? bolond kis libák.
de mennyi ilyen kérdés van itt, hetente jön egy suttyó, akinek dugni van esze, de kérdezik, hogyha lenyleem terhes lehetek-e, meg stb. tul. képp bármikor, mensi előtt és utáan pár nappal talán akkor nem, de akár ott is véletlenül a másik petefészekből megérhet korábban egy petesejt....
gumi, bogyó meg óne, csak a teleeresztett puna. miért nem húzta ki? most te meg tojhatsz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!