Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi ugyanúgy élvezi az ujjazást mint egy nő?
Ja. Már, amelyik.
-Apám! Végre elvesztettem a szüzességemet.
-Gratulálok fiam! Gyere ülj ide és igyunk erre az alkalomra.
-Ihatunk, de az ülés az még fáj.
Semmiképen nem.
1. Mivel a pasiknak nincs női nemi szervük.
2. Az anális ujjazás szerintem ratyis.
3. A kuki ujjazás meg perverz.
4. Ha a pasi csinálja egy nőnek, akkor sem ugyanolyan, mivel nincs a kezünkön clitoris. De igen izgató tudd lenni, főleg ha utána lehet folytatni is...
Remélem segítettem! :P
egyszer, mikor harmadszor kerülgettem csak az elélvezést, éssehogy sem akart menni, anő előtt meg nem akartma égni, eszembe jutott kínomban, hogy igenis az erogén zónák közé tartozik a seggluk is, pasiknál is, mivel több az idegsejt. hátaz ujjam legelső percét feldugtam magamnak, észrevétlenül, és egyből állt a dákó, csajcsak nézett, és hamar tele is pumpáltam, de nagyot is élveztem.
azóta talán 5x ha volt hasonló. de egyik csajom szopás közben szeretett újjazni, kimondottan ő akarta, hát az is jó volt, igaz, csakaz első percekben. volt, hogy 2, volt hogy 5 perc után már zavart, és ha folytatni is akarta, én kértem, netegye. de elején kifejezetten tetszett, mostani nem islenne hajlandó, mert meséltem ,és ő közölte is, hogy ne várjam el tőle.
sajnálom, hogy ebben nem olyan, akár ha cak néha is, de másban meg jobb.
szóval erogén zóna az is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!