Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted a terhes szexet?
Figyelt kérdés
Kérem, csak olyan 100IQ felettiek írjanak, akik próbálták már, vagy legalábbis szeretnék kipróbálni.2011. márc. 17. 17:34
1/7 anonim válasza:
Miért, terhes vagy? Vagy miért jó neked, ha azt írom, hogy "igen"?
2/7 anonim válasza:
szerintem undorító. és 99 az iqm!
3/7 anonim válasza:
Én szeretném kipróbálni! 25F
De aztán lehet hogy a gyermek túlzott féltésétől nem lenne belőle semmi pedig tudom hogy nem ártahtok neki semmit!
Alig várom hogy kipróbálhassam! XD
4/7 anonim válasza:
Én lány vagyok, de bevallom, ez az egyik perverzióm :D Nagyon vonzónak látom a várandós nőket (főleg azokat, akik nem hagyják el magukat). Alig várom, hogy terhes legyek :D
20/L
6/7 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00
Segítsek rajtad? XD
7/7 anonim válasza:
Köszönöm, van párom, és vele tervezek családot alapítani, lehetőleg pár éven belül :) Amúgy sem megy olyannal a szex, akibe nem vagyok szerelmes....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!