Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjek neki?
Szeretném egy kicsit szórakoztatni a barátomat orálisan is. Csak az a baj, hogy az életbe nem csináltam ilyet és nem tudom annyira rávenni magam, hogy meginduljak lefelé. Pedig szívesen csinálnám, mert tudom, hogy vágyik arra, hogy én is szórakoztassam őt úgy, ahogyan ő engem. Nem tudom hogyan csináljam meg félek, hogy valamit rosszul csinálok... :/
17L
Nekem már haraptak rá!!Annyira fájt,hogy nem lehet leírni!!Még orvoshoz is kellett vele mennem :/
A lényeg az,hogy soha NE HARAPJ RÁ!!!Azt tudom egyébként tanácsolni,hogy beveszed a szádba és a nyelveddel is izgatod azon kívül,hogy ki-be járatod.A kezeddel finoman masszírozhatod a herezacskóját(a heréit).Ezt nagyon finoman,mert ha kicsit erősebben megnyomod akkor a merevedésnek és az élvezetnek is valószínűleg annyi!
Még mellékelném a bunkó válaszomhoz: Nem láttál te még engem bunkón válaszolni. Teljesen normál hangnemben próbáltam megfogalmazni indulataimat.
Amúgy hogy ki bunkó ne menjünk bele. Mivel te nem akarsz örömet okozni a társadnak de ettől függetlenül feltétel nélkül fogadod az ő kényesztetését. Vagy tévednék?
szájjal félek... meg fogni meg merem azzal baj nincs, de szájjal... nem tudom:/
Köszi az eddigi válaszokat
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!