Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy ha önkielégítést végzek, de pont amikor elélveznék abba hagyom, akkor szex közben könnyebben és hamarabb "megyek el"? 21/L
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:50
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem, viszont biztos, hogy nem egészséges hosszú távon a "felizgatom magam de nem engedem az orgazmust" dolog.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert egyszer valahol ezt olvastam.
2011. márc. 17. 17:08
3/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam ezt az egészet,hogy szex előtt egy pár órával megcsinálom ezt és amikor együtt vagyok a szerelmemmel,akkor könnyebben fog sikerülni. Lehet hülyeség,nem tudom.
2011. márc. 17. 17:13
4/9 anonim válasza:
Fiúknál ez működik, de, hogy lányoknál így van e nem tudom.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát már több mint egy órája folyamatosan vissza tartom,de annyira jó,hogy már ha egy ujjal hozzáérek is sikítani tudnék,úgy szeretnék élvezni egy nagyot!!!! Ha addig piszkálgatom magam ugymond,akkor mire szexre kerül a sor remélem szintén nem lesz szükség sok időre :)
2011. márc. 17. 17:53
6/9 anonim válasza:
én csak egyet tudok mondani: Próbáld ki. Mindenkinél máshogy műxik a dolog, szal próba!
7/9 A kérdező kommentje:
Épp azon vagyok :) De azért jó lett volna,ha valaki tudta volna írni,hogy neki sikerült...azért jöhetnek még az észrevételek :D
2011. márc. 17. 18:01
8/9 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy sikerült-e! Ha igen, legközelebb én is kipróbálom. : )
9/9 A kérdező kommentje:
Nem sikerült...csak majdnem,csak sajnos nem tudtam úgy mozogni,hogy jó legyen,és mire jó lett volna addigra vége lett. De azért próbáld meg ha gondolod,mert majdnem sikerült.
2011. márc. 18. 16:09
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!