Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet szexelni ha jön a havija?
Figyelt kérdés
szóval úgy értem hogy olyankor talán fájna neki? vagy érzékenyebb neki ? ... mert engem végül is nem zavarna ha kicsit véres lenne a f@szom (:2011. márc. 17. 16:49
1/8 anonim válasza:
Lehetni mindent lehet, csak attól függ, h ki mire vállalkozik ;)
3/8 anonim válasza:
Lehet,bár elég gusztustalan. De van aki azt mondja, hogy neki akkor a legjobb(mármint a lánynak).
4/8 anonim válasza:
Szerintem simán, mármint ha már kevesebb a vérzés :/ esetleg zuhany alatt, vagy ha egy törölközőt tesztek magatok alá.
5/8 anonim válasza:
Mert baromi káros lehet a lányra nézve (akár meddőséget is okozhat). Minden kórokozót (ami jobb esetben a hüvelyben maradna) a nyitott méhszájon át "felpumpáltok" a méhbe, így különböző fertőzéseket okozva. Ráadásul nem is túl esztétikus látvány...
6/8 anonim válasza:
Mert egészségtelen, olyankor nyitott a méhszáj és sokkal több vírust és károkozót szedhet össze a lány.
7/8 anonim válasza:
Azon kívül,amit az utolsó 2 írt még annyi,hogy vannak olyan lányok,akik ilyenkor rosszul érzik magukat.Nagyon fáj a hasuk,a fejük,a mellük,a puncijuk,hányingerük van és sokkal ingerlékenyebbek.
Amikor nekem meg van,a fájdalmak mellett,minden szaron sírok.De elsősorban a fertőzés miatt,aztán a fájdalom,mert valakinek ilyenkor sok mindene fáj.
8/8 crawenn válasza:
Érzékenyebbnek érzékenyebb (jó és rossz értelemben is), és sokkal inkább fogékony a fertőzésekre, meg nem is biztos, hogy megfelelően gusztusosnak tartja a hölgyemény ^^
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!