Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18cm hosszú és 4cm vastag? Ez így jó? :D 16/F
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 15:31
11/22 anonim 

válasza:

Nekem 18 cm és 6 vastag, úgyhogy lemaradtál :-D De komolyan. De a tied is jó nyugi, attól is sikítanak majd a csajok.
12/22 A kérdező kommentje:
Hát remélem nem lesz gáz. :D Köszi.
2011. márc. 17. 15:52
13/22 anonim 

válasza:

Meg nem kell beszarni az első együttléttől, meglesz azt kész. Én is be voltam, első csajommal együtt vagyok 10 hónapja már, túl vagyunk az 500. aktuson is, de téll! Belejössz, lesz jókora önbizalmad is, hajrá!
15/22 anonim 

válasza:

ez már túl nagy ! le kell vágni belőle 5 centit legalább ! xD
egy nőnek a vaginálya átlagosan 10cm mély és a G pont az kb 5 centi mélységben bukkan elő némi izgatás után ... hallottam már olyan csajt aki panaszkodott hogy a csávójának 20 centi és fáj neki a szex mert az már túl nagy ... igaz a csaj olyan 160cm magas volt ... keress magadnak egy debella buxát akibe bele is fér a lószerszám ! xD
16/22 A kérdező kommentje:
Eddig azon paráztam hogy kicsi,most meg kiderül hogy nagy és már ez is baj....fasza. :D döntsétek már el mit akartok. :D
2011. márc. 17. 16:26
18/22 anonim 

válasza:

Ha néger vagy akkor k*rva kicsi.
19/22 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy nem vagyok feka. :)
2011. márc. 17. 18:52
20/22 anonim 

válasza:

nem jó. fordulj orvoshoz. nagy farok=rövid élet
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!