Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van -e olyan szer lányoknak, ami a szex alatt ellazít?
Vmi szer, alkohol nem jött be, csak sírós leszek tőle.
Vmi legális szer?
azt mondják ellazulás kell az orgazmushoz, ehhez kéne vmi tanács.
Ha sírós lettél tőle akkor túl sokat ittál. Különben is a sok alkohol a lányoknál éppen hogy orgazmusképtelenséget okozhat.
Ellenben MÉRTÉKKEL, én igenis tanácsolnék egy kis alkoholt. Talán egy max. két pohár finom bor, mielőtt szerelmeskedni kezdetek.
De amúgy meg amit az előttem szólók is mondtak. NE görcsölj ezen. Én drukkolok ,hogy sikerüljön. :P
Szerinem meg szimplán nem kellene olyannal szexelned aki ilyen reakciót vált ki belöled...
Miért vagy vele?
nem szer kell, hanem pszihológia :D
úgy fogd fel hogy nem kell mindenképp ágyban kikötni, inkább spontán jöjjön ahoz meg hangulat kell
zenére csókolózás segíthet :P illetve az hogy kicsit felpiszkáljanak... hogy rendesen felizgasson valami
szerintem próbáld ötvözni a tapasztalatokat, hogy mi esik jól, és zárd ki azokat amik nem esnek jól...
a bor mindenképp jó, mert hangulatba hoz
GHB :DDDD
amugy erre én is kiváncsi lennék, mert én az alkoholtól harcképtelen leszek :D
18L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!