Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van -e olyan szer lányoknak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van -e olyan szer lányoknak, ami a szex alatt ellazít?

Figyelt kérdés

Vmi szer, alkohol nem jött be, csak sírós leszek tőle.

Vmi legális szer?

azt mondják ellazulás kell az orgazmushoz, ehhez kéne vmi tanács.

2011. márc. 17. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
legyél nagyon szerelmes a párodba.
2011. márc. 17. 13:21
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem tiszta fejjel kell csinálni. minden amit mondani tudnék az késlelteti az orgazmust. esetleg változtass étrendet. sok zöldség, gyümölcs.
2011. márc. 17. 13:32
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj ezen,, ennyi a titka szerintem, bár nem tudom, fiú vagyok..
2011. márc. 17. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
Jó hosszú, hatásos petting segíthet.
2011. márc. 17. 13:37
 5/10 IQnindzsa ***** válasza:

Ha sírós lettél tőle akkor túl sokat ittál. Különben is a sok alkohol a lányoknál éppen hogy orgazmusképtelenséget okozhat.

Ellenben MÉRTÉKKEL, én igenis tanácsolnék egy kis alkoholt. Talán egy max. két pohár finom bor, mielőtt szerelmeskedni kezdetek.

De amúgy meg amit az előttem szólók is mondtak. NE görcsölj ezen. Én drukkolok ,hogy sikerüljön. :P

2011. márc. 17. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerinem meg szimplán nem kellene olyannal szexelned aki ilyen reakciót vált ki belöled...

Miért vagy vele?

2011. márc. 17. 13:51
 7/10 Odin777 ***** válasza:

nem szer kell, hanem pszihológia :D

úgy fogd fel hogy nem kell mindenképp ágyban kikötni, inkább spontán jöjjön ahoz meg hangulat kell

zenére csókolózás segíthet :P illetve az hogy kicsit felpiszkáljanak... hogy rendesen felizgasson valami

szerintem próbáld ötvözni a tapasztalatokat, hogy mi esik jól, és zárd ki azokat amik nem esnek jól...

a bor mindenképp jó, mert hangulatba hoz

2011. márc. 17. 15:10
 8/10 anonim ***** válasza:

GHB :DDDD

amugy erre én is kiváncsi lennék, mert én az alkoholtól harcképtelen leszek :D

18L

2011. márc. 17. 18:43
 9/10 anonim ***** válasza:
ghb illegál de van egy társa ami nem és könnyen előállítható persze nem fogom leírni. alkohollal légzésmegállást okozhat
2011. márc. 17. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok és hozzáteszem tudatmódosító, kedélyjavító, stb. szerek KÉSLELTETIK az orgazmust. az alkohol nem jó választás.
2011. márc. 17. 19:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!