Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3x sikerült elmennem a barátommal este 10 perc alatt, hogy lehet ez? Még sose volt ilyen.
Hát így van...szerintem sincs mit sajnálni, jól összeillünk az ágyban is, ennyi. Még vkinek hasonló? :-) Kort is irjatok, pasik Ti is irjatok, hányszor és hogyan sikerült eljuttatni a csúcsra a bnőtöket :-)
Kedves utolsó kérdező, az a kort jelöli és a nemet.

Hát így van...szerintem sincs mit sajnálni, jól összeillünk az ágyban is, ennyi. Még vkinek hasonló? :-) Kort is irjatok, pasik Ti is irjatok, hányszor és hogyan sikerült eljuttatni a csúcsra a bnőtöket :-)
Na ha összeilletek, az a fontos! :D Egyébként nekem az első 4-5 alkalmat leszámítva minden egyes alkalommal sikerül kielégítenem a barátnőmet. (Talán egy-két alkalmat leszámítva) A rekordot nem tudjuk, mert nem számoljuk, de nálunk igazság szerint nem is az a legfontosabb hogy most hányszor elégülünk ki, sokkal fontosabbnak tartjuk a barátnőmmel az egész együtlétnek azt a páratlan meghittségét. A barátnőmmel elgedettek vagyunk mind a normál, mind a szexuális életünkkel, szerintem ez a fontos. . :)
Amúgy 17F vagyok, ő is ennyi, s már több mint fél éve járunk.

Én is háromszor mentem el tegnap egy menet alatt, el se akartam hinni, ráadásul az első kettő 1 percen belül volt. Hihetetlen érzés, közben végig bizsergett az egész testem. A második menet gyors volt, ott csak egyszer.
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!