Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2011. február 18-án jött meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2011. február 18-án jött meg utoljára, azóta március 10-én Pharmatex hüvelykrémmel szeretkezés majd másnap véres nyálkahártya-leválás és azóta folyamatos vérzés. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Március 18-án (holnap) kéne megjönnie de már 7 napja sötétvörös vérzésem van. Egyébként nem szedek semmit, idáig 28 naposak voltak a ciklusaim és 5-6 napig vérzek. Ez most mi lehet?!
2011. márc. 17. 12:29
 1/5 anonim válasza:
én nem akarlak megijeszteni de én pharmatextől estem teherbe és mondta az orvos hogy 5ből 4teherbe esés nem kívánt és a pharmatex mellett lett....azonnal menj orvoshoz és nézzen meg.és ha ott vagy kérdezz rá nála,hogy mennyire gyűlölik a nőgyógyászok az egész pharmatex témát...ne haragudj hogy így fogalmazok de felidegesít még mindig nagyon ha eszembe jut hogy én is így lettem terhes hogy mindent megtettem és egy olyan terméket használtam amit orrba szájba reklámoznak...
2011. márc. 17. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:44

Te a pharmatextől estél teherbe? Osztán a kis pharmatexek hogy vannak?

2011. márc. 17. 12:50
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Én is pharmatex használat alatt lettem terhes, én mindenkit lebeszélnék a pharmatexről. De egyébként szerintem fordulj orvoshoz, az a legbiztosabb.

2011. márc. 17. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Nálunk nem gond, ha jön a baba. De ti most arra gondoltok, hogy esetleg a pharmatex "keresztbehúzott" egy lehetséges beágyazódást? Vagy épp előidézett egy kilökődést? Nem tudok dokihoz menni a vérzés miatt... Ha elmúlik biztos elmegyek de ha nem akkor is pár nap múlva, amennyiben nem javul a dolog. Remélem ez csak valami komolytalan dolog.
2011. márc. 17. 13:41
 5/5 anonim válasza:
második válaszolónak üzenném hogy gratulálok neki amiért ezen képes volt fennakadni egy elég komoly kérdés alatt de hogy válaszoljak neki nincsenek kis pharmatexek viszont volt egy vetélés két és fél liter vérveszteséggel én is jót röhögtem a kórházba...senkiházi..a kérdezőnek pedig azt mondanám habár nem vagyok orvos hogy mellette csak teherbe tudsz esni mert nincs benne hormon nem használ semmit csak a szerencsén múlik hogy tényleg nem lesz terhes az ember de egy kilökődést nem tud elősegíteni semmiképp pont azért mert nincs benne hormon de sajnos ugye van olyan hogy kilökődik beágyazódás után..mindenképpen orvoshoz kéne menni utána pedig írj hogy mit mondott
2011. márc. 17. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!