Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon mi baja lehet? Kihez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi baja lehet? Kihez forduljak?

Figyelt kérdés

megpróbálom leírni: miótta felkeltem, enyhén viszkető érzést érzek a makkom és a fityma közt.(talán a fityma belső fala lehet) Mikor hátrahúztam a fitymát, foltokban, a makk alján, ilyen fehér váladékszerü "folyadékot, (spermához hasonlítanám az állagát)" találtam.. Vizzel kimostam, most várom h újra képződik e. A fityma belső fala mintha pirosabb lenne mint kéne. Szerintetek mi bajom lehet? Milyen orvoshoz forduljak? (háziorvos kilőve) tanácsaitokra lennék kívácsi, ha kérhetném csak normális válaszokat.

(még talán ez fontos lehet, 3 napja volt szexuális kapcsolatom, ahol kicsit gumi nélkül is csináltuk a barátnőmmel.)

2011. márc. 17. 09:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

akkor lehet hogy megfertőzött a csajod.

a kérdés hogy őt kicsoda

2011. márc. 17. 09:22
 2/13 anonim ***** válasza:

utolsó: nem feltétlen szex útján terjed a gomba és a nemi betegségek. Elég ha valahol leül a wc-re, ahol előtte egy beteg volt, és már meg is történt a baj. Sőt, immumrendszer legyengülése is előidézhet gombát, nem kell egyből azt írni, hogy megcsalta a barátját...

Kérdező: szerintem urulógushoz kellene menned, de én a helyedben megpróbálkoznék canesten krémmel bekenni a felületet, napi 2-3 alkalommal, és ha mondjuk 3-4 napig nem szűnik a tünet, akkor elmenni dokihoz. Ha gombáról van szó, segíteni fog a canesten, ha valami fertőzés, akkor pedig doki fog segíteni. De ha a háziorvosnak elmondod a gondod, ő tudni fogja, hova kell menni. Jah, és a csajt is kezelni kell, hogy elkerüljétek a visszafertőzést. (gondolom tisztálkodsz rendeszeresen)

21/L

2011. márc. 17. 09:33
 3/13 anonim ***** válasza:
A csajod nőgyógyászhoz, te meg - ha bp-i vagy - a Mária u-i bőr- és nemibeteg-gondozóba. Ha vidéki vagy, akkor szintén nemibeteg-gondozóba, ha nincs, akkor urológiára.
2011. márc. 17. 09:36
 4/13 anonim ***** válasza:

21L, te orvos vagy?!

Honnan a búbánatból tudod, hogy gomba?

Nem minden betegség gomba!!!

Ez pl. biztosan nem az, akkor sem, ha viszket. A gomba ugyanis a férfiak 99%-ánál NEM okoz panaszt, "csak" továbbadják - pont a tünetmentesség miatt - más nőknek.

Nagyon jó lenne, ha nem írnál félrevezető baromságtokat, amivel mások egészségét veszélyezteted.

34N

2011. márc. 17. 09:38
 5/13 anonim ***** válasza:
49%
34N: nem vagyok orvos, és ha normálisan végig olvasnád, nem mondtam, hogy gomba, azt írtam lehet gomba is és fertőzés is. De úgy tűnik 34 éves létedre annyi eszed nincs, hogy értelmesen elolvass valamit....
2011. márc. 17. 09:41
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

Akkor kiállnék a 21L mellett.

A páromnak is ugyanez volt, és az orvos azt mondta, hogy gomba. Attól még, hogy azok a mázlista férfiak ritkán van jelen a tünet is, még lehet gomba. Nála pont előjött, ennyi.

2011. márc. 17. 09:43
 7/13 A kérdező kommentje:

értem köszönöm a hozzászólásokat, várok még ma délutánig h lesz e fehér folyadék, ha továbbra is fent áll, akkor bőrgyógyász?

Pisilésnél nincs panasz, sem fityma hátrahuzásánál. Egyedül ez az enyhe viszketés, de az is most mondhatni megszünt h kimostam, és a leirt fehér szerű "váladék".

2011. márc. 17. 09:49
 8/13 anonim ***** válasza:

34/n!

Én páromnál is pontosan ilyen tüneteket okozott a gomba, úgyhogy gondolkodj mielőtt ilyen stílusban okoskodsz. TE írsz baromságokat, az a helyzet.

Kérdező! Sanszos hogy barátnődtől kaptad el, ebben az esetben neki is kell hogy legyenek tünetei (vizsketés, égő érzés, folyás stb). A gomba nem nemi úton terjedő betegség, igaz úgy IS el lehet kapni, de ahogy írták, elég ha ráülsz a wcre valahol, sőt, tudni kell hogy ezek a gombák természetes módon megtalálhatók az ember szervezetében (a belekben), és sok nőnél ha legyengül az immunrendszer, megtámadják a hüvelyflórát. Normál esetben egyébként az ott élő baktériumok tartják kordában a gombákat, hogy azok ne tudjanak elszaporodni, tehát akár egy antibiotikumos kezelés is elég, a baktériumok meghalnak, nincs mi kordában tartsa a gombákat, és elszaporodnak. Nagyon sok nő van aki hajlamos a gombás fertőzésre, nem kell egyből olyanokat írogatni hogy félrek*fél...

Én is vennék a helyetekben egy canesten kombit, a hüvelytabláttát a bnődnek kell használnia, a krémet mindkettőtöknek. Ha nem múlik el pár nap alatt, akkor irány a doki.

2011. márc. 17. 10:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Ja és szex ne legyen addig!!!
2011. márc. 17. 10:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom, hogy ne próbálkozz semmivel házilag, (canesten), mert ha téves az öndiagnózis (sosem értettem ezt), akkor csak rosszabb lesz, és lassabban múlik el. Menj orvoshoz, minél előbb!
2011. márc. 17. 11:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!