Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi baja lehet? Kihez forduljak?
megpróbálom leírni: miótta felkeltem, enyhén viszkető érzést érzek a makkom és a fityma közt.(talán a fityma belső fala lehet) Mikor hátrahúztam a fitymát, foltokban, a makk alján, ilyen fehér váladékszerü "folyadékot, (spermához hasonlítanám az állagát)" találtam.. Vizzel kimostam, most várom h újra képződik e. A fityma belső fala mintha pirosabb lenne mint kéne. Szerintetek mi bajom lehet? Milyen orvoshoz forduljak? (háziorvos kilőve) tanácsaitokra lennék kívácsi, ha kérhetném csak normális válaszokat.
(még talán ez fontos lehet, 3 napja volt szexuális kapcsolatom, ahol kicsit gumi nélkül is csináltuk a barátnőmmel.)
akkor lehet hogy megfertőzött a csajod.
a kérdés hogy őt kicsoda
utolsó: nem feltétlen szex útján terjed a gomba és a nemi betegségek. Elég ha valahol leül a wc-re, ahol előtte egy beteg volt, és már meg is történt a baj. Sőt, immumrendszer legyengülése is előidézhet gombát, nem kell egyből azt írni, hogy megcsalta a barátját...
Kérdező: szerintem urulógushoz kellene menned, de én a helyedben megpróbálkoznék canesten krémmel bekenni a felületet, napi 2-3 alkalommal, és ha mondjuk 3-4 napig nem szűnik a tünet, akkor elmenni dokihoz. Ha gombáról van szó, segíteni fog a canesten, ha valami fertőzés, akkor pedig doki fog segíteni. De ha a háziorvosnak elmondod a gondod, ő tudni fogja, hova kell menni. Jah, és a csajt is kezelni kell, hogy elkerüljétek a visszafertőzést. (gondolom tisztálkodsz rendeszeresen)
21/L
21L, te orvos vagy?!
Honnan a búbánatból tudod, hogy gomba?
Nem minden betegség gomba!!!
Ez pl. biztosan nem az, akkor sem, ha viszket. A gomba ugyanis a férfiak 99%-ánál NEM okoz panaszt, "csak" továbbadják - pont a tünetmentesség miatt - más nőknek.
Nagyon jó lenne, ha nem írnál félrevezető baromságtokat, amivel mások egészségét veszélyezteted.
34N
Akkor kiállnék a 21L mellett.
A páromnak is ugyanez volt, és az orvos azt mondta, hogy gomba. Attól még, hogy azok a mázlista férfiak ritkán van jelen a tünet is, még lehet gomba. Nála pont előjött, ennyi.
értem köszönöm a hozzászólásokat, várok még ma délutánig h lesz e fehér folyadék, ha továbbra is fent áll, akkor bőrgyógyász?
Pisilésnél nincs panasz, sem fityma hátrahuzásánál. Egyedül ez az enyhe viszketés, de az is most mondhatni megszünt h kimostam, és a leirt fehér szerű "váladék".
34/n!
Én páromnál is pontosan ilyen tüneteket okozott a gomba, úgyhogy gondolkodj mielőtt ilyen stílusban okoskodsz. TE írsz baromságokat, az a helyzet.
Kérdező! Sanszos hogy barátnődtől kaptad el, ebben az esetben neki is kell hogy legyenek tünetei (vizsketés, égő érzés, folyás stb). A gomba nem nemi úton terjedő betegség, igaz úgy IS el lehet kapni, de ahogy írták, elég ha ráülsz a wcre valahol, sőt, tudni kell hogy ezek a gombák természetes módon megtalálhatók az ember szervezetében (a belekben), és sok nőnél ha legyengül az immunrendszer, megtámadják a hüvelyflórát. Normál esetben egyébként az ott élő baktériumok tartják kordában a gombákat, hogy azok ne tudjanak elszaporodni, tehát akár egy antibiotikumos kezelés is elég, a baktériumok meghalnak, nincs mi kordában tartsa a gombákat, és elszaporodnak. Nagyon sok nő van aki hajlamos a gombás fertőzésre, nem kell egyből olyanokat írogatni hogy félrek*fél...
Én is vennék a helyetekben egy canesten kombit, a hüvelytabláttát a bnődnek kell használnia, a krémet mindkettőtöknek. Ha nem múlik el pár nap alatt, akkor irány a doki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!