Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha túl gátlásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha túl gátlásos vagyok?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, szűz vagyok, van egy barátom, akivel 2 hónapja együtt vagyunk. A randikon ő mindig simogat, puszilgatja az arcomat meg a kezemet, de én sose tudok ilyet csinálni. Pedig szeretnék én is örömet szerezni neki, de nem merem simogatni, nem tudom, miért. Ölelni szoktam, az jól esik neki, de néha már tök rosszul érzem magam attól, hogy ő állandóan simogat, én meg sose merem. El se tudom képzelni, hogy ha ilyen maradok, mikor jutok el addig, hogy lefeküdjek vele.
2009. febr. 22. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted őt, akkor nem is lehet kérdéses, hogy vágysz az érintésekre. Nem mondom hogy egyfolytában simogatni kell, de ő iy ugyanúgy vágyik a csókra, a simogatásra, az ölelésekre, ahogy te. Néha simítsd végig a karját, ha valami olyat mondasz neki, vagy csak ugorj oda és csókold meg. :) Hidd el, nem leszel kevesebb tőle, a feszültség is oldódik köztetek, és ha ez megvan, már semmi nem állhat köztetek. A kommunikáció amúgy megvan köztetek rendesen, vagy ott van az a két lépés távolság lélekben?
2009. febr. 22. 10:11
 2/6 anonim válasza:
100%

Tudom mit érzel, én is ilyen cipőbe voltam,de próbálj meg te is közeledni hozzá!sajnos én azota szakitottam a barátommal, aminek szerintem ez is volt az oka, hogy sokáig egyedül voltam és nem mertem közeledni hozzá.Én se tudtam,hogy miért,mert a visszautasítástól nem kellett félnem.Tudom nem könnyű, de sokkal jobb lesz utána ha te is feloldódsz :)

sok sikert

2009. febr. 22. 10:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
tudom miről beszélsz...eleinte énis ilyen voltam ugy 3-4(!)hónapig! :S ..sőt én még beszélni em beszéltem nagyon ,nemhogy csókolgattamm,mindig ő hajolt oda hogy megcsókoljon ,és ez látszólag zavarta is mert azt hitte hogy nem szeretem meg ilyenek , pedig nem igy volt csak gátlásos voltam nemtom mért ...ő beszélt én meg nagyokat kussoltam , nemtudtam mit mondjak , ..állandóan gondolkodtam hogy miről kéne beszélgetni , és attól féltem mindig hogy egyszer meg fog unni...de aztán egyre jobban megszoktam a közelségét és tökre megnyíltam mellette..:) 8 hónapja vagyunk együtt és már egyáltalán nem érzem magam kinosan mellette soha, mostmár énis mindig csókolgatom , ölelgetem , sokat beszélek stb :)sztem idő kérdése és teis felfogsz oldódni :) higyj nekem :) pedig én aztán azt hittem hogy lehetetlen eset vagyok és mégis ...:)
2009. febr. 22. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Ejnye... ha már megölelted, akkor utána simogasd is meg, ahogy éppen öleled - valahol, ahol kézre esik.

És addig ne engedd el az ölelésből, amíg nem adtál neki egy puszit legalább az arcára valahova.

Élvezni fogja ezeket, örül majd neki - és ez bátorságot ad majd neked is a folytatáshoz.

2009. febr. 22. 12:09
 5/6 anonim válasza:

Szia!Ha szereted egy idő után már annyira vágyódni fogsz rá, hogy menni fog minden, de ne eröltess semmit magadnak.A lényeg az hogy valahogy a tudomására kell adnod hogy te ilyen vagy, nehogy egy idő után félre értse és azt higyje hogy nem szereted, vagy valami visszataszító rajta, mert ez senkinek nem jó érzés.

Könnyebb egy kicsit ha mindig bele próbálod érezni magad a helyzetébe, hogy mi esne jól és mi nem.Valamint azt szem elött tartani, hogy a szerelem nem bűn, a sex pedig a szerelem kiteljesülése.Mindkettö természetes és az élethez tartozik.

2009. febr. 22. 16:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Hali, köszi mindenkinek a válaszokat! Amúgy persze hogy szoktam vele beszélgetni, rengeteg közös témánk van, és beszélgetés közben egyáltalán nem vagyok visszahúzódó. Már mondtam neki, hogy én elég lassú vagyok a párkapcsolatokban, az előző barátommal 3 hónap után jutottunk el a csókig, de azt mondta, őt nem zavarja, akármeddig képes várni rám.
2009. febr. 22. 17:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!