Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Intimtorna gyakorlatok, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intimtorna gyakorlatok, mit kell csinálnom? Tényleg beválik? De akkor nekem mindig arra kell majd koncentrálnom szex közben hogy szorítsam össze a hüvelyem, még más lány élvezheti a szexet?

Figyelt kérdés
Alig volt még nemi életem, mégis tök tág vagyok, alig érzem a barátom, és akk gondolom ő is engem, csak nem mondja. Nagyon nehéz volt elvesztenem a szüzességem,mert nem akart bemenni,meg fájt utána kb 10alkalommal,olyan szűk vtam..most meg.. már 1éve am nem is szexeltem..de ha elkezdem,megint nagyon tág vagyok 3p után:S
2011. márc. 16. 23:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Az intim torna csak használhat. Utána sokkal jobban a magad ura lehetsz: azt csinálsz, amit akarsz (a fiúval is).

Az, hogy tág vagy, a 2. fázis: fölizgulsz, de még nem eléggé. Utána jönne az a fázis, ahol a hüvelyed külső harmada ismét összeszűkül és megfogja a hímvesszőt.

Intim torna ebben is segít.

2011. márc. 17. 00:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!