Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen felületű vibrotojást érdemes venni? Selymes/bársonyos, vagy sima felületűt?
Szeretnék egy vibrációs tojást venni, de nem tudom melyik a jobb. A selymes/bársonyos drágább, de vajon jobb is?
Mi lehet az előnye? Talán a síkosító jobban rajta marad, mint a simán?
(Van egy sima felületű vibrim, és arról nagyon könnyen letörlődik használat közben a síkosító.)
A selymes/bársonyos sokkal jobban csúszik, kellemesebb érzés. Valóban jobban rajt marad a síkosító is.
Egyébként hova gondolod használni?
Kedves harmadik!
Köszi válaszod, popsiban szeretném használni. :)
Kedves kérdező! Popsiba mindenképp a selymes felületűt válaszd. (nekem még a másik van...én is popsiba vettem nem is használom sokat) A másik amire figyelj oda választásnál, hogy ne az az igazi klasszikus tojás forma legyen, mert annak az átmérője a legvastagabb pontján 3-3,5 cm. Persze mindenki más, de nekem egy kicsit sok volt mikor felhelyeztem. Persze ha már bent van nagyon jó és utána már ki is tágul hozzá az ember.
Remélem tudtam segíteni. :)
Egyébként leányzó vagy ugye?
Köszi a tapasztalatod! Amit kinéztem, az egy hosszúkásabb, popsiba illőbb darab. :) Mi a véleményed róla?
Ja, és pasi vagyok. Prosztata izgatásra kéne. :)
A linket most nem tudom megnézni...(munkahelyen tiltottak az ilyen jellegű oldalak) XD
Válaszolni viszont így is tudok. Ha prosztata masszázs a cél, ne vegyél vibrotojást. Én is ezért vettem. Nem alkalmas prosztata masszázsra. Én úgy érzem sokkal mélyebbre felcsúszik a tojás mint ahol a prosztata van, lehet nem így van, de a lényeg, hogy nem ott izgat ahol kellene így a várt hatás is elmarad. Egyébként érdekes élményt nyújt a használata csak nem a vártat.
Erre a célra g-pont izgatós vibrátort ajánlok, vagy a férfiaknak erre a célra kifejlesztett prosztata masszírozó vibrátorok valamelyikét.
Mindkettőt kipróbáltam, mindkettő másért jó érzés, de mindenképpen a férfiaknak kitaláltat ajánlom.
Írod, hogy a prosztata masszírozókat ajánlod. Konkrétan melyiket? Melyiket próbáltad? Egy prosztata izgató mivel, vagy miért jobb egy sima vibrátornál?
Nekem még sosem volt orgazmusom csak a prosztata masszírozásától, mindig kell a farkamat is izgatni. Viszont ha így eljön az orgazmus, akkor jobb érzés.
Egy direkt erre való masszírozó esetleg úgy is okozhat orgazmust, ha a farkam nem izgatom? Mert hallottam már ilyet, de vajon erre mindenki képes?
Nekem konkrétan ilyenem van. Működik és van tőle orgazmus úgy is, hogy hozzá sem érsz a péniszhez. Mivel anatómiailag egyformák vagyunk ezért én úgy gondolom mindenki képes arra, hogy csak a prosztatája izgatásától elélvezzen. Egyébként ha végignézed azt a kategóriát amit belinkeltem vannak még jobbak mint ami konkrétan nekem van. Csak pénztárca függő a dolog.
Amiről "csodákat" hallottam, olvastam az az aneros. Sajnos nekem túl drága. :( Ha használod a google-t, youtube-ot még videót is találsz a használatáról, olyan videó is van ahol használják is épp. Persze elég ocsmány végignézni egy videót ami férfi van....szerintem. De mégis érdemes, mert egyértelmű lesz számodra is, hogy hogyan kell használni stb.
Egyébként sok síkosítóval egy egyszerű vékonyka vibrátorral is el lehet élvezni úgy, hogy a vibrit be sem dugod, csak kívül ingerled magad. Nekem sikerült. (igaz csak egyszer, hiába is próbálkoztam soha többet nem sikerült így. :(
Ami még eszméletlen, ha egy nő csinálja. :) Kinyal, vibrivel, bármivel ami jól esik. Feltétlen erre szavazok, mert ez volt a legjobb. ;)
Az anerosról én is olvastam elég meggyőző dolgokat. De sajnos nekem is drága. Viszont most hogy nézegettem az árakat, találtam egy ilyent:
Kísértetiesen hasonlít az anerosra, viszont töredéke az ára. :) Talán az aneros koppintása?
Viszont ez nem vibrál, ahogy az aneros sem. Neked mi a tapasztalatod, bekapcsolt vibrációval sokkal jobb élmény, vagy ez nem olyan fontos? Ha tudnám, hogy a vibráció nem annyira lényeg, hanem inkább a záróizmok általi mozgatás, akkor simán megér ennyit. :)
Ha nő csinálja, azt én is nagyon szeretem, az tényleg mindent visz. :) Lelkileg sokkal jobb, sokkal teljesebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!