Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne kívánjam a szexet?
Figyelt kérdés
A barátomnak merevedési gondjai vannak, ha mégis összejön, szinte azonnal elélvez. Gyűlölöm a szexet, elrontja az életem. Ugyanis nagyon szeretem a párom, nem akarom elhagyni, de nagyon kívánom... El lehet valahogyan érni, hogy ne vágyjak rá ennyire?2011. márc. 16. 22:12
11/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lelki eredetű. És eddig nagyon türelmes voltam, ráadásul nagyon kívántam, és még így is imádtam vele a szexet, kielégített máshogy, sőt, még azt a pár percet is élveztem, ami netán összejött. De pár hete már nem kívánom , sőt, inkább undorodom az egésztől. Sok dolgot kipróbáltunk már, jártunk dokiknál is, és ez soha, de soha nem lesz jobb. A türelmem meg fogy, ami nem tesz jót a páromnak sem.
2011. márc. 16. 22:25
12/14 anonim válasza:
Az orvos nem feltétlenül fog gyógyszert felírni. A baj legtöbbször pszichés, tehát fejben kell megoldani a dolgot. Ebben segíthet a doki. Az okot kell kideríteni. Egy próbát megér, nem? ;)
23/l
13/14 anonim válasza:
A gond az, hogy amíg a srác őszintén el nem kezdi szégyellni, addig nem lesz változás. Ha nem akar meditálni és ráedzeni, kezdj el vibrátort/műszerszámot használni. Na attól meggondolja magát.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!