Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek a legkedvezőbb pozíciók egy szűz lány részére?
Figyelt kérdés
Csak úgy kíváncsiságból. Nem akarok az első alkalommal fájdalmat okozni...2011. márc. 16. 22:11
1/7 anonim válasza:
misszionárius az átlag. de van akinél lovagló vált be.
2/7 anonim válasza:
Amennyire én tudom, szűz lány esetében nincs az a póz amiben az elsőnél ne fájna. Aki meg olyan, hogy nem fáj neki, annak mindegy, melyik póz.
3/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Nem a póz a lényeg, hanem a finom óvatosság, a szakaszosság. Misszionárius ajánlott, ha a fiú tapasztalt. 2 szűz esetén inkább a lovagló, úgy a lány tudja szabályozni magának.
4/7 anonim válasza:
szerintem is lovaglo mert akkor a lany szabalyozza es o erzi menyire mehet be es menyire faj :) bar ez egyenfuggo nekem misszionariusba nem ment be lovagloba vesztettem el :)
5/7 anonim válasza:
Nem rosszabb a lovagló abból a szempontból, hogy ott a lánynak magának kell fájdalmat okoznia? Nem olyan ez, mintha vérvételkor magadnak kéne beszúrni a tűt?
Lehet, hogy nem, csak kérdezem.
6/7 A kérdező kommentje:
Maga miért kötekszik?
2011. márc. 17. 21:00
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!