Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok és nehezen megyek el szex közben, mit tegyek?
Akkor számoljunk csak...
1-2 perc után el tudnál menni, visszatartod, majd
"de 15perccel később se tudok még amikor már látom hogy a lány rég elment és csak arra vár h befejezzem"
Tehát, neked az a gondod, hogy egy aktus több, mint 17 percig eltart?? Ezt akárhogy szeretném, nem tudom felfogni... Mikor szeretnél elmenni? 5 perc után? Kérd meg a bnőd, h szorítsa olyankor össze (feszítse be) a hüvelyét, és akkor szűkebb lesz. Vagy végezzen minden nap intimtornát.
23/n
Ember megőrültél? Nekem egy átlag szex 45 perc és akkor is mert bnőm elfárad. Erre büszke kellene legyél, a csajok nem szeretik az egyperces embereket. Ha elment, húzz bele hogy megint elmenjen aztán megint és megint amíg le nem fordul. Ébreszd rá, hogy egy egészséges menet nem 15 percig tart. Az átlag srácok ölni tudnának, hogy tovább húzzák negyed óránál, te meg panaszkodsz? :)
Ha annyira kitágul, hogy alig érzel valamit, akkor válassz olyan pózt amiben érzed. Káma-szútra ajánlott.
Én is hasonló helyzettel állok szemben. Vagy 1-2 perc és nekem isteni, vagy visszatartom, de utána csak erős koncentrációval tudok elmenni. A barátnőm ezt élvezi, de annyira kitágul és benedvesedik, hogy az érzetem lényegesen kisebb lesz. (Pedig nem kicsi a péniszem.)
Mi úgy oldottuk meg, hogy amikor a barátnőm arcán már megjelent a nagy mosoly, akkor átállunk kézi üzemmódba és akkor megkapom a kellő löketet.
Több pózt is kipróbáltunk, nekünk (nekem) a barátnő manuális rásegítése a kulcs...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!