Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Aki nem borotvát,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Aki nem borotvát, hanem gyantát használ szőrtelenítésre, hogy csinálja?

Figyelt kérdés

Gondolom magatoknak szoktátok... Az egészet le tudjátok szedni? Milyen gyantát vesztek? Mennyi idő után nő ki ismét a szőr?:)

Túl lehet élni? Biztos bazira fáj..

23/L

2011. márc. 16. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
krémet használok. Veet-et. Nem túl tartós, de 10p alatt kész, fájdalom mentes. megfelelő eredmény.
2011. márc. 16. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Bocs, félreolvastam a kérdést, de sztem jobb mint letépni :)
2011. márc. 16. 21:28
 3/7 A kérdező kommentje:
:) Én pedig most a tépkedés mellett döntöttem... :)) Hátha beválik... De az is lehet, h életem legrosszabb élménye lesz. :D
2011. márc. 16. 21:29
 4/7 Cleptomaniac ***** válasza:
Lehet, ki fogsz röhögni (sőt biztos), de az első tartós szőrtelenítést először epilátorral kezdtem, amíg bírtam a fájdalmat a combtőnél és a széleken, majd utána szemöldökcsipesszel. Baromi sokáig tartott, viszont nem volt annyira rossz. A második alkalom már majdnem csak epilátor volt, a 3.-tól viszont már csak epilátor.
2011. márc. 16. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a kozmetikus letépi 15 perc alatt. Fáj, de egyáltalán nem kibírhatatlan és nem olyan rossz, mint amilyennek mesélik. Legalábbis nekem nem. Viszont én képtelen lennék otthon magamnak csinálni. Nem látod rendesen, nem tudod olyan jól letépni, véraláfutásos lesz, jobban is fáj, mivel nem tudod rendesen csináni stb. Szóval én nem javaslom neked.

23/l

2011. márc. 16. 22:00
 6/7 anonim ***** válasza:

én is próbálkoztam szemöldökcsipesszel, de nem volt hozzá türelmem :D

azóta borotválom, de én is szeretném kipróbálni az epilátort, vagy a gyantát a tartósabb hatás miatt. én is kíváncsi lennék a tapasztalatokra

2011. márc. 16. 22:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Jajj én nem szeretnék kozmetikushoz menni..nem csak bikinivonalat szeretnék gyantázni...Hanem úgy cakkum pakk az egészet.. :) És ahhoz meg túl szégyenlős vagyok, h más csinálja... De azért köszi a tippet :)
2011. márc. 17. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!