Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fanszőrzet "divat"? Borotváljá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fanszőrzet "divat"? Borotváljátok avagy nem? Fazon? Ciki aki nem borotválja?

Figyelt kérdés
Fiúk és lányok válaszát is várom. Csak azért írjátok le, ha lehet korral.
2011. márc. 16. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%

Én levágom, sokkal könnyebb tisztán tartani szerintem.. Nem divatból, hanem magam miatt..

F16

2011. márc. 16. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem borotválom, de rövidítem. P*nci legyen lehetőleg csupasz, de minimum rövid és fazon.
2011. márc. 16. 20:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Jahh, 29/F
2011. márc. 16. 20:40
 4/12 anonim ***** válasza:

3-4 hetente borotválom :)

16/l

2011. márc. 16. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:

rövidre vágott, divatot lesz@rom, lényeg, hogy a barátnőmnek tetszen :)

18/F

2011. márc. 16. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
ha neked mindegy akkor hagyad úgy az első szexig és utána kérdezd meg a pasidtól hogy neki hogy tetszik!de csak akkor ha neked mindegy hogy van!
2011. márc. 16. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
én mindig borotválom mert zavar meg így szebb is az összkép 17/F és a csajtól meg mindig elvárom hogy full csupasz de minimum fazon.
2011. márc. 16. 21:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem borotválom. Bikinivonalat gyantáztatom, többit rövidre vágom.

Nekem így kényelmesebb, mert iszonyatosan érzékeny a bőröm, gyakorlatilag mindentől kipattog.

Egyébként manapság sajnos úgy tűnik, hogy ciki a szőrös. De milyen jó, hogy csak a barátom látja, neki meg tetszik így.

20/L

2011. márc. 16. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:

Én borotválom. Igazából több szempontból. Így sokkal szebb, a férjemnek is így tetszik jobban illetve nekem sokkal úgymond "frissebb" érzést ad. Viszont kimondottan nem tetszik, ha egy férfi borotválja. Az sem az igazi, ha totál szőrös. Arany középút: rövidre vágás. :)

23/n

2011. márc. 16. 21:21
 10/12 anonim válasza:
Én nem borotválom....az egészet lepépetem kozmetikussal. Undorodom ilyen téren a természetestől.:P
2011. márc. 17. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!