Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Tőlletek már kérte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tőlletek már kérte azt a pasitok hogy húzzátok ti fel neki az óvszert?

Figyelt kérdés
Mit reagáltatok rá? Vagy ha fiuk vannak az olvasók között,akkor tőlletek kérdezem,nektek mi izgi abba ha a barátnőtök húzza fel nektek?
2011. márc. 16. 20:23
 1/9 anonim válasza:
Ezt kérni kell? :D Am igen, ez is lehet az előjáték része és elég erotikusan is fel lehet húzni.
2011. márc. 16. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szájjal is fel lehet tenni :D
2011. márc. 16. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt reagálta rá, hogy jó, add ide. Az az izgi benne, hogy nem nekem kell vele sz*rakodni.
2011. márc. 16. 20:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérte, konkrétan a kezembe adta, de először féltem,h rosszul teszem fel (ne menjen levegő sehová),eleinte úgy segített,h ő rakta rá a tetejére, nekem csak le kellett görgetni.

Már megtanultam rendesen felrakni, és próbáltam már szájjal is.

2011. márc. 16. 21:07
 5/9 Cleptomaniac ***** válasza:
100%
Hm, gyógyszerpihentetéskor 1. alkalommal automatikusan én vettem el, és tettem fel. Kis simogatás, puszilgatás, nyalogatás, sőt még amikor fent volt a gumi, akkor is. Szerintem nincs benne semmi különös.
2011. márc. 16. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány rakja fel izgatóbb, és nem kell esetlegesen attól tartani hogy lelohad. Egyszerűbb ha a csaj teszi fel. Kellemesebb és igen, előjátéknak is elmegy:)Kis puszi esetleg, apró húzogatás. Kicsi figyelmesség, de eszméletlen jó érzés. Nem feltétlenül testileg. De úgy is. :)
2011. márc. 16. 22:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lenne izgatóbb? Hisz nem saját maga, hanem a csaj nyúl akkor is hozzá... :) Egyébként, nincs ebben semmi, sztem aki egy ilyen kérésen fennakad, az nagyon öhm prűd :) Egyébként, amikor óvszerezünk, akkor mindig én húzom fel a férjemnek... :)

23/n

2011. márc. 16. 22:17
 8/9 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Én alapon utálom a gumit mert nagyon illúzió romboló. Ha már ráfanyalodunk akkor sokkal jobb ha a lány csinálja mert kisebb az esély egy nemkívánt lankadásra.

De amúgy maga az is izgi ,hogy foglalkozik a lány az ezredessel. :)

2011. márc. 17. 08:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is írták, sokkal izgatóbb, ha ő foglalkozik vele. Persze a csúcs az ilyen szempontból, ha rábukik, és az ajkaival görgeti le a gumit a merev pénisz oldalán... :)
2011. márc. 17. 12:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!