Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tőlletek már kérte azt a pasitok hogy húzzátok ti fel neki az óvszert?
Figyelt kérdés
Mit reagáltatok rá? Vagy ha fiuk vannak az olvasók között,akkor tőlletek kérdezem,nektek mi izgi abba ha a barátnőtök húzza fel nektek?2011. márc. 16. 20:23
1/9 anonim válasza:
Ezt kérni kell? :D Am igen, ez is lehet az előjáték része és elég erotikusan is fel lehet húzni.
3/9 anonim válasza:
Azt reagálta rá, hogy jó, add ide. Az az izgi benne, hogy nem nekem kell vele sz*rakodni.
4/9 anonim válasza:
Nem kérte, konkrétan a kezembe adta, de először féltem,h rosszul teszem fel (ne menjen levegő sehová),eleinte úgy segített,h ő rakta rá a tetejére, nekem csak le kellett görgetni.
Már megtanultam rendesen felrakni, és próbáltam már szájjal is.
5/9 Cleptomaniac válasza:
Hm, gyógyszerpihentetéskor 1. alkalommal automatikusan én vettem el, és tettem fel. Kis simogatás, puszilgatás, nyalogatás, sőt még amikor fent volt a gumi, akkor is. Szerintem nincs benne semmi különös.
6/9 anonim válasza:
Ha a lány rakja fel izgatóbb, és nem kell esetlegesen attól tartani hogy lelohad. Egyszerűbb ha a csaj teszi fel. Kellemesebb és igen, előjátéknak is elmegy:)Kis puszi esetleg, apró húzogatás. Kicsi figyelmesség, de eszméletlen jó érzés. Nem feltétlenül testileg. De úgy is. :)
7/9 anonim válasza:
Miért ne lenne izgatóbb? Hisz nem saját maga, hanem a csaj nyúl akkor is hozzá... :) Egyébként, nincs ebben semmi, sztem aki egy ilyen kérésen fennakad, az nagyon öhm prűd :) Egyébként, amikor óvszerezünk, akkor mindig én húzom fel a férjemnek... :)
23/n
8/9 IQnindzsa válasza:
Én alapon utálom a gumit mert nagyon illúzió romboló. Ha már ráfanyalodunk akkor sokkal jobb ha a lány csinálja mert kisebb az esély egy nemkívánt lankadásra.
De amúgy maga az is izgi ,hogy foglalkozik a lány az ezredessel. :)
9/9 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, sokkal izgatóbb, ha ő foglalkozik vele. Persze a csúcs az ilyen szempontból, ha rábukik, és az ajkaival görgeti le a gumit a merev pénisz oldalán... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!