Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalááás. Egyik barátnőmet kinyalta a pasija. és a barátnőm aztmondta hogy ő nem érzett semmi. Neki nem esett jól:O ez igaz?
Ezt lehet egyáltalán rosszul csinálnI?:O
kérdezem : DDD írjátoklemilyeeeen *-*
(értelmesválaszokat kkérek)
Igen sajnos lehet rosszul csinálni...
nem érzett semmit? szerintem csak nem sikerült elélveznie nem? lehetséges... de senki nem egyforma...
ne aggódj.. attól hogy a barátnődnek nem jött be lehet hogy te mindennél nagyobbat fogsz tőle élvezni

16 éves a barátnőőm ..
és milyenérzéés amúgy?: DDD

Lehet rosszul is csinálni igen meg a nyelve sem elég nagy mindenkinek hozzá, bár leginkább ez is csak a technikán múlik.
De ha nincs ráhangolva a lány akkor csinálhat bármit az ember, nem lesz neki jó.

Igen,lehet. Voltam már olyan helyzetben egy pasival, nála nem éreztem semmit..(azt hittem frigid vagyok, vagy érzéketlen). Aztán jött az első komoly barátom, na nála első alkalommal totál extázis, el is mentem hamar, nagyon jó volt. Most a másik komoly barátomnál szintén ez a helyzet, nagyon jó ő is. Szóval lehet rosszul csinálni.
22/L

Hát ha a combját nyalogatta:D
De amúgy tényleg lehet rosszul csinálni, meg nem mindenkinek jön be.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!